Bakırköy'de uygunsuz barınma alanlarına müdahale

Bakırköy

Bakırköy'de uygunsuz barınma alanlarına müdahale

Bakırköy Zabıtası, çevre güvenliğini korumaya devam ediyor. Vatandaşlar tarafından gelen şikâyet doğrultusunda harekete geçen ekipler, çevre sağlığını olumsuz etkileyen barınma alanlarına müdahale ediyor.

İSTANBUL (İGFA) - Vatandaşların güvenliğini ve şehrin düzenini korumak için çalışmalarına hız veren Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, uygunsuz barınma alanları oluşumunun önüne geçiyor. Gelen şikâyetler üzerine polis ekipleri ile birlikte Bakırköylülerin güvenliğini tehdit eden ve şehir düzenini bozan yapıların bulunduğu bölgelere intikal eden Bakırköy zabıtası, bu alanlara müdahalede bulunuyor. Yapılan müdahalelerin ardından bölgedeki atıklar da Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanıyor.

“VATANDAŞLARIMIZIN HUZURU İÇİN BU TİP OLUŞUMLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Zabıta Memuru Bahri Yeşilyurt, “Zuhuratbaba mahallesinde sokak ve D-100 Karayolu’nun arasında kalan bir yerde, binalara karşı bir barınak oluşturmuş. Vatandaşların şikâyeti üzerine geldik, buradaki barınağı ve çevre düzenine tehdit oluşturan unsurları ortadan kaldırdık. Vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için bu tip oluşumlara müsaade etmeyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

10. Bilim ve Fikir Festivali’nde liseli gençler projeleriyle yarıştı

PTT AŞ Avrupa'da ülkemizi temsil edecek

Seda Sayan’ın sorusuna Özgür Aras’tan polemik yaratacak cevap

TTYD'de Oya Narin'e güvenoyu

Bursa Nilüfer'de en iyi kitap kapağı tasarımlarına ödül

Nükleer enerji temiz enerji kaynağı mı?

Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali başladı

“Balığın Karnında” sergiye açıldı

Geçici kapatılan İSPARK otoparkları açıldı

Genç karateci Türkiye’nin gururu oldu

Her 100 kişiden biri şizofren mi?

Aksiyon filmleri artık burada çekilecek

Ege ve Marmara'ya toz taşınımı uyarısı

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu