Bakırköy'de mahalle buluşmaları devam ediyor

Bakırköy

Bakırköy'de mahalle buluşmaları devam ediyor

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun ilçeyi ortak akılla yönetmek için başlattığı ‘Evimiz Bakırköy Mahalle Buluşmaları’nın altıncısı Zuhuratbaba mahallesi sakinleriyle gerçekleşti.

İSTANBUL (İGFA) - Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ovalıoğlu, belediye başkan yardımcıları ve müdürler ile birlikte soruları da yanıtladı. Vatandaşların dile getirdiği bazı sorunlar ilgili birimler tarafından anında çözüldü.

Bakırköy Belediyesi, katılımcı ve şeffaf hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşların yönetimde sözü olsun diye ‘Evimiz Bakırköy Mahalle Buluşmaları’nı hayata geçiren Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Zuhuratbaba Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Bakırköy Belediyesi Eğitim Salonu’nda gerçekleşen buluşmada mahallelilerin sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Ovalıoğlu, bu sorunların çözümü için başkan yardımcıları ve müdürler ile birlikte notlar aldı. Sorulan sorulara da titizlikle cevap veren Başkan Ovalıoğlu, vatandaşlardan gelen taleplerin karşılanması için belediyenin ilgili birimlerine yönlendirmelerde bulundu. Vatandaşların dile getirdiği bazı sorunlar ilgili birimler tarafından anında çözüldü. Altıncısı düzenlenen mahalle buluşmaları, Bakırköy’ün tüm mahallelerinde devam edecek.


Haber Kaynak : İGFA

Yüzücüler kulaçlarını TEGV’li çocuklara eğitim desteği için attı

Nevşehir Belediyesi Atletizm Takımı Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor

BNP Paribas Cardif Türkiye, gelişim odaklı yaklaşımıyla insan kaynağına değer katıyor

BtcTurkVadi Açıkhava'da 'Seçkin' performans

TBMM’nin Gazze tezkeresi Resmi Gazete'de

Hava sıcaklığına dikkat! Dereceler 40'ı bulacak

BNP Paribas Cardif Türkiye’de tazminat bildirimi artık parmaklarınızın ucunda

SMA tedavisinde Türkiye gelişmiş ülkelerin önünde

Başkan Tugay’a Belarus ve Hırvatistan’dan İEF ziyareti

Bakan Yerlikaya Çekmeköy’deki tır kazası ile ilgili detayı paylaştı

TOFAŞ U18 takımı EVOQ Challenge Cup’a katılıyor

BNP Paribas Cardif Türkiye'ye üst düzey atama

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Ezgilerden Bir Mozaik: Ceneviz İzlerinde Zafer Akşamı

İstanbul Bakırköylü gençlerden YKS’de büyük başarı