Bakırköy'de mahalle buluşmaları devam ediyor

Bakırköy

Bakırköy'de mahalle buluşmaları devam ediyor

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun ilçeyi ortak akılla yönetmek için başlattığı ‘Evimiz Bakırköy Mahalle Buluşmaları’nın altıncısı Zuhuratbaba mahallesi sakinleriyle gerçekleşti.

İSTANBUL (İGFA) - Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ovalıoğlu, belediye başkan yardımcıları ve müdürler ile birlikte soruları da yanıtladı. Vatandaşların dile getirdiği bazı sorunlar ilgili birimler tarafından anında çözüldü.

Bakırköy Belediyesi, katılımcı ve şeffaf hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşların yönetimde sözü olsun diye ‘Evimiz Bakırköy Mahalle Buluşmaları’nı hayata geçiren Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, Zuhuratbaba Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Bakırköy Belediyesi Eğitim Salonu’nda gerçekleşen buluşmada mahallelilerin sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Ovalıoğlu, bu sorunların çözümü için başkan yardımcıları ve müdürler ile birlikte notlar aldı. Sorulan sorulara da titizlikle cevap veren Başkan Ovalıoğlu, vatandaşlardan gelen taleplerin karşılanması için belediyenin ilgili birimlerine yönlendirmelerde bulundu. Vatandaşların dile getirdiği bazı sorunlar ilgili birimler tarafından anında çözüldü. Altıncısı düzenlenen mahalle buluşmaları, Bakırköy’ün tüm mahallelerinde devam edecek.


Haber Kaynak : İGFA

Aydın'da Doğa Yürüyüşleri Mastaura Antik Kenti Rotasında Sürüyor

Muş'ta Çar Çayı Projesi Kapsamında Köprü Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

KESK Heyeti, Van Mitingi Öncesi Muş Belediye Eş Başkanlarını Ziyaret Etti

Muş'ta 25 Kasım'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Etkinliği Düzenlendi

Muş Belediyesi, Kürtçe Şiir ve Söyleşi Etkinliği Düzenledi

Muş'ta Kadın Sağlığı ve Şiddetle Mücadele Paneli Düzenlendi

Muş Belediyesi'nin 2025 Yılı Son Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Muş'ta Cumhuriyet Caddesi'nde Trafik Güvenliği İçin Kasis Çalışması Tamamlandı

Kars'ta Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nde Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Manisa'da Atık Su Usulsüzlüğü Tespit Edildi

Nevşehir'de Çocuklar İçin Hareket ve Dikkat Geliştirme Kursu Başladı

Kapadokya Eğitim Merkezi'nde Üç Yeni Kurs İçin Kayıtlar Başladı

BUSİAD’dan çağrı: İthalat vergilerinin yüzde 6’sı Bursa’ya kazandırılabilir

Kiriş Dağ Yolunda Asfalt Yama Çalışmaları Başladı

Kemer'de Restoran ve Kafeler Zabıta Denetiminden Geçti