Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kent içi raylı sistemlerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 19 Ekim tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metrosunu vatandaşlarımız ücretsiz olarak kullanacak.” dedi.

Bakan Uraloğlu, Cumhuriyet'in 101. yıl dönümünde vatandaşların kent içi ulaşımını kolaylaştırmak ve raylı sistem hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmayı hedeflediklerini belirterek “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, bu anlamlı günde vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımda konfor ve kolaylıkla seyahat etmelerini amaçlıyoruz. Söz konusu hatlar, tüm halkımıza gün boyunca hızlı, kolay ve ekonomik bir ulaşım imkanı sağlayacak.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Gaziantep'in Kurtuluşunun 104. Yılında Kahramanlar Anıldı

Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz, Gaziantep'in Kurtuluşunun 104. Yılını Kutladı

Haliliye'deki Kentsel Dönüşüm Projesinde Çalışmalar Hızla İlerliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 10 Bin Öğrenciye Eğitim Desteği

Şanlıurfa İtfaiyesi Personeli Kan Bağışı Kampanyasına Katıldı

Şanlıurfa'da Gençlik Vizyonu Konuşuldu: Başkan Gülpınar, Hizmet ve Değerleri Öne Çıkardı

Kafkaslar'dan Anadolu'ya uzanan ezgiler Bursa'da seslendirildi

Bursalı Milli Sporcu Muhammed Emir Kurtulan Avrupa'da 4 Altın Madalya Kazandı

Aydın'da Tüm İlçelerde Altyapı Çalışmaları Eş Zamanlı Sürüyor

Aydın'da Çocuklara Yönelik Jimnastik Etkinlikleri Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın Regaip Kandili Mesajı

Manisa'da Öğrenci ve Gençlere Yönelik Kafe ve Restoran Denetimleri Sıkılaştırıldı

Nevşehir'de Regaip Kandili İlahi Programı Düzenlenecek

Kemer'de cam atıklardan yapılan yılbaşı ağacı ilgi odağı oldu

Kemer'de Yılbaşı Hazırlıkları Tamamlandı, Festival Heyecanı Başlıyor