Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kent içi raylı sistemlerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 19 Ekim tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metrosunu vatandaşlarımız ücretsiz olarak kullanacak.” dedi.

Bakan Uraloğlu, Cumhuriyet'in 101. yıl dönümünde vatandaşların kent içi ulaşımını kolaylaştırmak ve raylı sistem hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmayı hedeflediklerini belirterek “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, bu anlamlı günde vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımda konfor ve kolaylıkla seyahat etmelerini amaçlıyoruz. Söz konusu hatlar, tüm halkımıza gün boyunca hızlı, kolay ve ekonomik bir ulaşım imkanı sağlayacak.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Kayseri'de Erciyes Turizmi İçin Sokaklara Gondol Yerleştirildi

Akyazı Yeniorman Köprüsü, Afetlere Karşı Güçlendirilerek Hizmete Açıldı

Samsun'da Ayvacık İlçesinde 12 Kilometrelik Yol Çalışması Tamamlandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Üretim Tesislerinde 1 Milyar TL'lik Üretim Gerçekleştirdi

Küçükçekmece'de Gençler, Kış Gündönümünde Etkinliklerle Buluştu

Ferizli'de Atatürk Parkı'nın Modern Dönüşümü İçin Çalışmalar Başladı

Çankırı'da ATM'de Unutulan 5 Bin Lira Sahibine Kavuştu

ABB, Aralık Ayında Çocuklar İçin Ücretsiz Sanat Atölyeleri Düzenliyor

Yazar Yasin Mortaş, Kahramanmaraş'ta Öğrencilerle Buluşacak

Van'da Trafik Yoğunluğunu Azaltmak İçin Tek Yön Düzenleme Çalışmaları Başladı

Bursa’nın fethinin 700. yılı etkinlikleri tanıtıldı

Samsun'da Türkiye'nin İlk İşitme Engelliler Koordinasyon Merkezi Açıldı

Altınoluk Sosyal Yaşam Merkezi Açılışa Hazırlanıyor

Tarsus'un Yöresel Lezzetleri Kayıt Altına Alınıyor

Dulkadiroğlu'na Yeni Yaşam Merkezi Yapılıyor