Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Bakanlık duyurdu... Kent içi raylı hatlar ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı’nın ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kent içi raylı sistemlerin ücretsiz olarak hizmet vereceğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 19 Ekim tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metrosunu vatandaşlarımız ücretsiz olarak kullanacak.” dedi.

Bakan Uraloğlu, Cumhuriyet'in 101. yıl dönümünde vatandaşların kent içi ulaşımını kolaylaştırmak ve raylı sistem hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmayı hedeflediklerini belirterek “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, bu anlamlı günde vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımda konfor ve kolaylıkla seyahat etmelerini amaçlıyoruz. Söz konusu hatlar, tüm halkımıza gün boyunca hızlı, kolay ve ekonomik bir ulaşım imkanı sağlayacak.” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2025'te 50 Binin Üzerinde Sokak Hayvanı Tedavisi Gerçekleştirdi

Aydın'da Çocuklar Tiyatro İle Buluştu

Şanlıurfa'da Kar Mücadelesi: 940 Kilometre Yol Açıldı

Mudanya, Yeni Yıla Mütareke Meydanı'nda Düzenlenen Kutlamalarla Girdi

Aksaray Belediyesi, Yılın Son Gününde Riskli Yapı Yıktı

Alanya Dokuma Atölyesi, Hasanağalar Konağı'nda geleneği yaşatıyor

Şehitkamil'de Kar Mücadelesi ile Yaşam Aksatılmadı

Şanlıurfa'da Kar Mücadelesi Sahada Denetlendi

Şanlıurfa'da Kar Mücadelesi: 600 Personel ve 298 Araçla 7/24 Çalışma

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yılbaşı Mesaisinde Personeli Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı, Kar Temizleme Çalışmalarında Personelle Saha Çalışması Yaptı

Şehitkamil Belediyesi, Kar Yağışında Sokak Hayvanları İçin Mama Dağıtımı Yaptı

İstanbul'da 5 ilçe de kar tatili listesine eklendi!

Kar tatili bir çok ile yayılıyor! 22 ilde eğitime kar molası

Karabük Belediyesi, Soğuk Havalarda Sokak Hayvanları İçin Mama Dağıtımı Yapıyor