GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Bakan Yanık'tan 'etik' mesajı

Bakan Yanık

Bakan Yanık'tan 'etik' mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak insanı merkeze alan, “önce insan” diyen politikalarımızla, sosyal devlet anlayışını güçlendirerek toplumsal adaleti pekiştirmek her zaman önceliğimiz olmuştur.

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Etik Haftası' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bakan Yanık yazılı mesajında sunulan hizmetlerin kalitesi, etkinliği ve verimliliğinin değerlendirilmesi hususunda etik davranış ilkelerine uyum seviyesi önemli bir gösterge olduğunu kaydetti.

"Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, insan odaklı ve hak temelli politikalarımızla ailelerimize, çocuklarımıza, kadınlara, yaşlılara, engellilere, şehit yakınlarına, gazilere devletin şefkat elini götürüyoruz" diyen Yanık, "Vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimizin ve yardımlarımızın sunumunda görev alan Bakanlığımız personelinin özverili çalışmalarında etik davranış ilkelerini rehber edinmesini bu sebeple önemsiyoruz. 25 Mayıs Etik Günü’nü içine alan Etik Haftası vesilesi ile etik davranış ilkelerinin toplumumuzun her alanında hâkim olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: bakan yanık'tan 'etik' mesajı

İzmit Kent Meydanı’nda tarihi kutlama

İlk ödemeler Mayıs'ta annelerin hesabında

İstanbullularla buluşturan 'Enstitü'

Bursa İznik'te müziğe adanmış bir ömür

Sakarya Büyükşehir'den güreşçilere moral ziyareti

İstanbul Büyükşehir'den cenaze aracı iddialarına yalanlama

Öğrenciler hem ambalaj tasarlayacak, hem de kazanacak

Tekstil sektörüne yön verecek projeler yarıştı

Romanya'daki soydaş Türkçe öğretmenlerine MEB'den İstanbul programı

Manisa'da kültür ve sanatla “Dolu Dolu Festival”

KADEM'de bayrak değişimi

Manisa’da halk ekmek büfelerinin sayısı 44’e ulaştı

KADEM Kahramanmaraş İl Başkanı Taşkıran, şehri temsil etti

İstanbul Valisi: Toplanma çağrısı yapanlar provokasyondur!

ASAT iklim krizi ve su kayıpları çalıştayına ev sahipliği yaptı