Bakan Tekin bisiklet etkinliğinde buluştu

Bakan Tekin bisiklet etkinliğinde buluştu

Bakan Tekin bisiklet etkinliğinde buluştu

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul programı kapsamında Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, okulda öğrencilere yönelik çeşitli eğitim etkinliklerine katıldı ve öğretmenlerle sohbet etti.

İSTANBUL (İGFA) - Zeytinburnu'ndaki Atatürk İlkokuluna giden Bakan Tekin, öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Bakan Tekin'i öğretmen ve öğrenciler çiçeklerle ve büyük bir heyecanla karşıladılar.

Bakan Tekin, her hafta 1 saat beden eğitimi dersi kapsamında öğrencilere güvenli sürüş, trafik kuralları ile ilk yardım gibi temel bilgilerin de verildiği bisiklet sürme etkinliğine katıldı.

Bu çerçevede eğitim alan öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi özel günlerde şehir turu şeklinde etkinlikler de düzenliyor.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen bisiklet sürüşünü izleyen Bakan Tekin, öğrencilerle sohbet ederek onların mutluluklarına ortak oldu. Bakan Tekin, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Tekin sınıfları da ziyaret etti. Sınıf öğretmeni Osman Kaplankıran, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında derslerin daha verimli geçmesi adına yapılan değişikliklerden memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti, "Çocuklar artık dersten sıkılmıyorlar." dedi.

Ziyaretin sonunda, Bakan Tekin öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi ve eğitimle ilgili fikir alışverişinde bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Maltepe’de epilepsi farkındalığı için mor koşu

Konyalı genç seyyahlar bu yıl da İstanbul'la buluşacak

22 yıl sonra gelen iade... “Melek Heykeli” yerine döndü

Tekstilde geleceğin kodları Bursa'da yazıldı

Kanser artık yaş tanımıyor!

İstanbul Bakırköy'de minik eller can verdi

Minguzzi ailesinden Başkan Tugay’a ziyaret

EPDK’dan doğal gaz tarifelerine revizyon... Yeni üst sınırlar 1 Nisan’da yürürlükte

Kırıkkale'de Çocuk Trafik Eğitim Parkı'ndan 20 Bin Öğrenci Faydalandı

32 Yıllık Trafik Polisi, Motosiklet Konvoyuyla Mesleğine Veda Etti

Körfezdeki dev temizliğe hayran kaldılar... Dip Çamuru Projesi etkiledi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Alınca Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Frankofon Film Festivali Nilüfer'de Başladı

Yeşilyurt'ta Otizm Yaşam Merkezi Nisan'da Açılıyor