Bakan Koca duyurdu... 12 bin 700 atama yapılacak

Bakan Koca duyurdu... 12 bin 700 atama yapılacak

Bakan Koca duyurdu... 12 bin 700 atama yapılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Maraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa için 71 ilden isteğe bağlı yer değişikliği kurası ile 12 bin 700 atama yapılacak." dedi.

ANKARA (İGFA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  sosyal medya hesabından 12 bin 700 atamaya ilişkin paylaşımda bulundu.

Depremin etkilediği Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa için diğer 71 ilden, isteğe bağlı yer değişikliği kurası ile 12.700 atama yapılacağını açıklayan Bakan Koca paylaşımında, Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği çerçevesindeki İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değişikliği Kurası için başvurular Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapıldığı ve son günün 15 Mart olduğunu duyurdu.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1634215469564526594

Yerleştirmelerin 30 Mart'ta noter huzurunda yapılacağını ve yerleştirmede öncelik, sırasıyla, hizmet puanı ve hizmet süresi daha yüksek personelde olacağını açıklayan Bakan Koca, hizmet puanı ve hizmet süresi aynı olanlar arasında tercih kurayla belirleneceğini kaydetti.

İsteğe bağlı atamalardan 1.881’i uzman hekim, 249’u hekim, 146’sı uzman diş hekimi, 232’si diş hekimi, 81’i eczacı, 4.255’i hemşire, 1.302’si ebe, 4.024’ü sağlık memuru ve teknikeri, 530’u diğer gruplardaki sağlık personeli ataması olduğu belirtildi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: bakan koca duyurdu... 12 bin 700 atama yapılacak

Kars Belediyesi, Genç Masa ile gençlerin yerel yönetime katılımını hedefliyor

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı Anıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Acıpayam'da Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Kırgızistan Büyükelçisi Kazakbayev, Nevşehir'de Belediye Başkanı Arı ile Görüştü

Nevşehir'de Zumba Dersleri İçin Kayıtlar Başladı

Kemer'de Arslanbucak Mahallesi'nde İftar Programı Düzenlendi

Nevşehir Belediyesi, Çocuklar İçin Ramazan Etkinliği Düzenleyecek

Kemer Belediyesi, Atık Yağ Getirene Yeni Yağ Hediye Ediyor

İscehisar Belediye Başkanı ve İhsaniye Belediye Başkanı, Ankara'da TBMM'de Milletvekillerini Ziyaret Etti

Turistler Kemer'de Çiçek Açan Manolyaları Tablolarına Taşıyor

Kemer'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılı Kutlandı

Kemer'de kreş öğrencilerinden ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

Denizli, 2027 Avrupa Demokrasi Başkenti Unvanı İçin Finalde

Şuhut'ta Bademlik Camii Bahçesinde Bakım ve Düzenleme Çalışması Yapıldı

TAYK'ta yeni başkan Ahmet Eker oldu