Bakan Karaismailoğlu: Olağanüstü mücadelemiz sürüyor

Bakan Karaismailoğlu: Olağanüstü mücadelemiz sürüyor

Bakan Karaismailoğlu: Olağanüstü mücadelemiz sürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul’da alınan önlemlerle ile ilgili açıklama yaparken, olağanüstü mücadelenin sürdüğünü kaydetti.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Havalimanı'nda basın açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, meteorolojik hava şartlarna karşı ekiplerin nöbette ve görevlerinin başında olduğunu açıkladı.

Bakan Karaismailoğlu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Cumartesi günü saat 18.00 ila Pazar sabahı saat 06.00 arası yaşanacak sıkıntılı süreci ekiplerle birlikte tamamlayacaklarını belirterek, "Vatandaşlara herhangi bir sıkıntı yaşatmamak için arazide çok özverili bir çalışma var" dedi. 

İstanbul Havalimanı'nda sefer iptalleri olmadığı gibi gecikmelerin de olmadığını kaydeden Bakan Karaismailoğlu, "Bugün 752 uçuş planlanmıştı. 500'ü tamamlandı, gün içerisinde 752'ye ulaşacağız" dedi.

Hava, kara ve demir yolunda özverili bir mücadelenin olduğunu belirten Bakan Karaismailoğlu, tren hatlarında ise ilave seferlerin konulduğunu sözlerine ekledi.

https://youtu.be/xZlQ6L_5lHw


Haber Kaynak : İGFA

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım