Bakan Işıkhan, SGK ve İşkur müdürleriyle buluştu

Bakan Işıkhan, SGK ve İşkur müdürleriyle buluştu

Bakan Işıkhan, SGK ve İşkur müdürleriyle buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilin Türkiye İş Kurumu İl Müdürleri ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürleri ile çevrim içi toplantıda bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilin SGK ve Türkiye İş Kurumu müdürleriyle online toplantı düzenledi.

İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nda düzenlenen toplantıda İl Müdürleri ile buluşan Bakan Işıkhan, EYT konusunda üstün gayret gösteren SGK İl Müdürlerine ve personeline teşekkür etti. Işıkhan, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında ile il müdürlerinden bilgi aldı.

Daha sonra İŞKUR il müdürleri ile bir araya gelen Bakan Işıkhan, daha önce 2023 hedefleri için nasıl çalışıldıysa bundan sonra daha büyük hedefler için daha fazla çalışacaklarını ifade etti.

Bakan Işıkhan, 81 ilde yapılan İŞKUR çalışmaları ve projelerine ilişkin  il müdürlerinden bilgi aldı.


Haber Kaynak : İGFA

10. Bilim ve Fikir Festivali’nde liseli gençler projeleriyle yarıştı

PTT AŞ Avrupa'da ülkemizi temsil edecek

Seda Sayan’ın sorusuna Özgür Aras’tan polemik yaratacak cevap

TTYD'de Oya Narin'e güvenoyu

Bursa Nilüfer'de en iyi kitap kapağı tasarımlarına ödül

Nükleer enerji temiz enerji kaynağı mı?

Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali başladı

“Balığın Karnında” sergiye açıldı

Geçici kapatılan İSPARK otoparkları açıldı

Genç karateci Türkiye’nin gururu oldu

Her 100 kişiden biri şizofren mi?

Aksiyon filmleri artık burada çekilecek

Ege ve Marmara'ya toz taşınımı uyarısı

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu