Bakan Bolat: Tarım Satış Kooperatifleriyle birlikte çalışacağız

Bakan Bolat: Tarım Satış Kooperatifleriyle birlikte çalışacağız

Bakan Bolat: Tarım Satış Kooperatifleriyle birlikte çalışacağız

Türkiye'nin ekonomik ve sosyal gelişiminde önemli aktör olarak gördükleri kooperatiflere daha iyi hizmet sunmak için çalışmaya aralıksız devam ettiklerini belirten Ticaret Bakanı Ömer Bolat, büyümenin olumlu seyrinde tarım üreticilerinin büyük katkısı olduğunu kaydetti.

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakan yardımcıları, genel müdürler ve 13 Tarım Satış Kooperatifleri Birliklerinin başkan ve yöneticileriyle bakanlıka bir araya geldi.

Ticaret Bakanlığı'ndaki toplantıda kooperatiflerin Türkiye'nin ekonomik büyümesine, tarımsal üretimine, çiftçilerimizin ürünlerinin değerlerini bulmasına, ve kırsal kalkınmaya olan katkılarını artırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

"Türkiye Yüzyılı" vizyonu doğrultusunda ilerlerken, kooperatiflerin bu yolda en önemli aktörlerden biri olduğunu belirten Bakan Ömer Bolat, 21 yılı aşan AK Parti iktidarı süresince, gerek üretici, satış ve esnaf kooperatiflerin, gerekse küçük ve orta ölçekli işletmelerin birleşip güçlenmesi adına büyük katkılar sağladığını görmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Bakan Bolat, birlikten kuvvet doğar anlayışıyla, tarım satış kooperatiflerimizin çiftçilerimizin ürünlerini daha geniş pazarlara ulaştırmalarını ve ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmalarını teşvik etmeye devam edeceklerini belirterek, "Finansman ihtiyaçları ve ihracat destekleri konusunda tarım satış kooperatifleriyle birlikte çalışacağız" mesajını verdi.

https://twitter.com/omerbolatTR/status/1795389265695605060


Haber Kaynak : İGFA

Bolu'da Kuvayı Milliye Şehitler Anıtı Açıldı

9. Uluslararası Halk Dansları Festivali Side'de Başladı

Bucak Belediyesi Çamlıca Mahallesi'nde Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Siirt'te Kent Düzeni Denetimleri Yoğun Şekilde Devam Ediyor

Maltepe’nin mahalle kültürüne ikinci halka

Mudanya Belediyesi'nin 2026 Bütçesi 1,7 Milyar TL ile Onaylandı

Gümüşhane Belediye Başkanı, GÜSİAD'ın Yatırım Teşvikleri Programına Katıldı

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol'da teknik partnerlik nikah tazeledi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Varsak Bölgesi Esnafını Ziyaret Etti

Borsa İstanbul'da güç kaybı derinleşiyor!

Fiyat Etiketinde Yeni Dönem: Dijital Uygulamalar ve Şeffaflık Önlemleri

Doğu Anadolu Belediyeler Birliği Erzurum'da Toplantı Gerçekleştirdi

A Millî Basketbol Takımı Maçı Bucak Meydanı'nda Dev Ekrandan Yayınlandı

Mamak Ekolojik Köy'de Öğrencilere Ekolojik Eğitimler Veriliyor

Bucak'ta İnönü Caddesi Dekoratif Aydınlatma ile Renklendi