Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: "Vızıldama, adamsan kararını açıkla!"

Bahçeli

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: "Vızıldama, adamsan kararını açıkla!"

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oy oranlarının düştüğüne yönelik anketleri yapan şirketlere tepki göstererek, "Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim" yanıtını verdi. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na da 'Arı gibi vızıldamayı bırak, adamsan kararını açıkla" dedi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Partisinin oy oranlarının düştüğüne yönelik anketlere tepki gösteren Bahçeli, "Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış, ha dibe çekmiş, ha uçurmuş ha uçurumdan itmiş, hiç ama hiç önemli değildir" diyerek anketleri yapan şirketlere seslendi.

"Sizler bizi yok sayacaksınız, Allah’ın izniyle biz daha çok var olacağız. Sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten de kurtulamayacaksınız" diyen Bahçeli, "Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim" diyerek, "Anketle var olmadık ki, anket olmayınca yok olalım. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti günlerini gösterecek, bunları rezil edecektir. Cumhur, fazilet ve feragatiyle sinesinden doğan ittifak ruhuna sahip çıkacaktır. Cumhur, Milliyetçi Hareket Partisi’ni mükafatlandıracak, layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Cumhur, başkanını seçecek, o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" diye konuştu.

Bahçeli, konuşmasında Türkiye'de artan hayat pahalılığı için "Sorunsuz hayat, hayatsız sorun yoktur" dedi.

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA 'ARI GİBİ VIZILDAMAYI BIRAK...'

Hükümetin bunun üstesinden gelmek için çabaladığını kaydeden Bahçeli, Millet İttifakı'nın ve 6'lı masanın halen bir Cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasına tepki göstererek, Kılıçdaroğlu'na çağrı yaptı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na "Bal yapmayan arı gibi vızıldamayı bırak, mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın? Değil misin?" diye sorarak kendilerinin Cumhurbaşkanı adayının Erdoğan olduğunu yineledi.

Bu arada Yunan Başbakan Miçotakis için "Emperyalizmin miçosu" benzetmesini yapan Devlet Bahçeli, "Ege’de boğulmak isteyen hiç durmasın çıksın karşımıza" dedi.

Erken seçim çağrılarına karşı çıkan Bahçeli, "Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır, o demokratik randevunun tarihi ise 2023 yılının Haziran ayıdır" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti