Bahçeli: Pire deve yapılmasın, pahalılık geçici

Bahçeli: Pire deve yapılmasın, pahalılık geçici

Bahçeli: Pire deve yapılmasın, pahalılık geçici

Partisinin grup toplantısında ekonomideki gelişmeleri değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Pirenin deve yapılmasına asla duyarsız kalmayız. Hayat pahalılığı geçicidir. Enflasyon el birliği ile indirilecektir, üstesinden geliriz" dedi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Bahçeli TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomideki gelişmeleri değerlendiren Bahçeli "Ülkemiz ve tüm dünya benzerine çok az rastlanan bir sınavdan geçmektedir. Pirenin deve yapılmasına asla duyarsız kalmayız. Hayat pahalılığı geçicidir. Enflasyon el birliği ile indirilecektir, üstesinden geliriz" ifadelerini kullandı.

KDV indirimlerine rağmen halen fiyat etiketlerini indirmeyenler vicdansızlığın içinde olduğunu kaydeden Bahçeli, "Çıkan enflasyon el birliğiyle indirilecektir, dün yaptık yine yaparız, üstesinden geliriz" dedi.

"CHP'nin, İP'nin ve diğer zillet partilerinin rant devrişme gayesi hastalıklı bir siyasettir" diyen Bahçeli, "Türk milleti hangi geceyi görmüştür de sabaha çıkamamıştır? CHP Genel Başkanı haksız ve hayayız eleştiriden başka bugüne kadar ne yapabilmiştir" diye sordu.

ANKET ŞİRKETLERİNE SERT TEPKİ

MHP'nin 53 yıldır tuzakları bozduğunu ifade eden Bahçeli, "53 yıldır Türk İslam ülküsüne leke sürmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakıyor. Çünkü davamızın hisarları duayla yapılmıştır. Dün haklıydık, bugün haklıyız, Allah kerim yarın da haklı çıkacağız. Hakkımızı yiyenlerde, halkımızı incitenlerle hem bu dünyada hem mahşerde mutlaka hesaplaşacağız. İkazen söylüyorum HDP oranlara sıkışmaz, barajlarla sınırlanamaz. Türklüğün baraja takılacağını söyleyenler münafıklar korosudur" diyerek anket şirketlerine sert tepki gösterdi.

Bahçeli konuşmasında dünyadaki gelişmelere de dikkati çekti.

https://twitter.com/MHP_Bilgi/status/1511970858230812679

Haber Kaynak : İGFA

Kahramanmaraş'ta Özel Gereksinimli Vatandaşlara 160 Adet Ekipman Desteği

Kayseri'de Oruçreis Kentsel Dönüşümü'nün Çevre Düzenlemesi Hızla İlerliyor

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Üçpınar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Efsanelerle İpek Sergisi Eskişehir'de Açıldı

Eskişehir'de Çocuklar Yerel Demokrasiyi Atölyede Deneyimledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Odunpazarı'nda Turizm Tesisi İçin İhale Açtı

KİPTAŞ BU KEZ MALTEPE’DE KURTULUŞ APARTMANI’NI YENİLİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Personeline Yapım İşleri Eğitimi Verildi

Eskişehir Şehir Tiyatroları'nın 'Aşk Listesi' Oyunu Prömiyer Yaptı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay: 'Türkiye küresel bir güç haline geldi'

Çanakkale'de Çöp Konteynerleri Düzenli Olarak Dezenfekte Ediliyor

Altınordu'dan Kıbrıs Gazilerine Anlamlı Gezi

Altınordu Belediyesi, Ankara'daki Ordu Tanıtım Günleri'nde Hemşehrileriyle Buluştu

3. Telif Hukuku Akademisi, Konya'da Gerçekleştirildi

KOMEK'in 17. Altın Dokunuşlar Festivali Yoğun İlgi Görüyor