Bahçeli: Kimse dokunulmaz değildir!

Bahçeli: Kimse dokunulmaz değildir!

Bahçeli: Kimse dokunulmaz değildir!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltı kararını değerlendirdi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması kararına ilişkin, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında yapılan adli tasarrufu sabır ve sağduyu ile karşılamak, hukukun vereceği her türlü karara saygıyla yaklaşmak ortak sorumluluk olmalıdır. Hiç kimse dokunulamaz değildir" dedi.

"Hukuki bir tedbiri darbe diyerek karalamak, hak arayışını sokağa taşırmaya hazırlık yapmak cinnet geçirmiş, akıl ve ahlak seviyesini kaybetmiş bir siyasi yozluktur" diyen Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik ve sosyal nitelikli bir hukuk devleti olduğunu kaydetti.

https://twitter.com/dbdevletbahceli/status/1902266713862713614

Bahçeli paylaşımında, hem bireysel hem de toplumsal düzeyde şiddetin önlenmesinin öteden beri hassasiyet gösterdikleri ve duyarlılık sergiledikleri sıcak konu başlığı olduğunun altını çizdi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: bahçeli: kimse dokunulmaz değildir!

Cemal Şahan Vefatının 7. Yılında Pendik'teki Mezarı Başında Anıldı

Karabük'te Yaşanabilir Kent Çalışmaları Sürüyor

Bağcılar Belediyesi Personelinden 'Beyefendiler' Müzik Grubu

Kütahya Şehir Tiyatrosu'nda Gönüllü Seçmeleri Tamamlandı

Aksaray'da Tarihi Eserlerin Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

5G Teknolojisi Türkiye'de 2026'da Hizmete Girecek

Alanya'da Tarihi Geçmiş Gıda Satışı Yapan Restoran Zincirine Kapatma Cezası

Avrupa kentleri Bursa’da buluşacak

Bolu'da Kuvayı Milliye Şehitler Anıtı Açıldı

9. Uluslararası Halk Dansları Festivali Side'de Başladı

Bucak Belediyesi Çamlıca Mahallesi'nde Altyapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Siirt'te Kent Düzeni Denetimleri Yoğun Şekilde Devam Ediyor

Maltepe’nin mahalle kültürüne ikinci halka

Mudanya Belediyesi'nin 2026 Bütçesi 1,7 Milyar TL ile Onaylandı

Gümüşhane Belediye Başkanı, GÜSİAD'ın Yatırım Teşvikleri Programına Katıldı