Bahçeli: Hiçbir tuzak 'Terörsüz Türkiye'yi engelleyemeyecek

Bahçeli: Hiçbir tuzak

Bahçeli: Hiçbir tuzak 'Terörsüz Türkiye'yi engelleyemeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Terörsüz Türkiye” hedefini vurguladı ve bu amacı baltalamaya çalışan iç ve dış mihraklara karşı kararlılık mesajı verdi. “Niyetimiz halis olduğundan nihai kısmetimiz de hayır olacaktır” diyen Bahçeli, hiçbir tuzağın bu hedefi engelleyemeyeceğini belirtti.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ortaya çıkan yolsuzluk, rüşvet ve hırsızlık iddiaları sonrasında yaşananları sert dille eleştirdi.

"İBB HARAM BATAĞINDA..."

“Tuz kokmuş, İBB haram yiyenlerin eline hapsolmuştur” diyen Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin “yan kesicilerin, yol kesenlerin, haram yiyenlerin” eline düştüğünü savunarak, urumun hukuk devleti sorumluluğuyla çözülmesi gerektiğini söyledi. 

Bahçeli, 19-23 Mart 2025 tarihleri arasında Türkiye’yi sokak eylemleriyle kaosa sürükleme girişimlerinin yaşandığını ifade ederek, “Dışarıdan tazyikli faşizan bir kalkışma yaşanmıştır” yorumunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve destekçilerini “kaos sever yandaşlar” olarak nitelendiren Bahçeli, “Günlerce Saraçhane’de tepişmeleri, yaygın ve yoğun kriz sarmalı oluşturarak toplumsal bünyeye teşmil gayretleri hiçbir demokratik ve medeni ülkede görülmemiş ilkesiz ve iffetsiz bir zorbalıktır” dedi.

"CHP’nin başını çektiği karanlık protestolar demokratik nitelikten daha çok despotik, değersiz, dengesiz ve son derece tehdit içeriklidir" diyen Bahçeli, "Tıpkı Gezi Parkı olaylarında olduğu ve yaşandığı üzere, Türkiye ekonomisi hedef alınmıştır. 12 farklı örgüt CHP’nin kanatları altına sığınarak sokak aralarında zehir ve zillet saçmıştır. Maskeli şehir eşkıyaları sahneye çıkmıştır.

CHP’yi “Türkiye’ye karşı şer cephesi açmakla” suçlayan Bahçeli, hukukun üstünlüğüne dikkat çekti ve “Hukuka karşı çıkmak devlete operasyondur” uyarısında bulundu. 

Türkiye’de hak arayışlarının yolunun belli olduğunu ve herkese açık olduğunu belirten Bahçeli, hukukun herkes için gerekli olduğunu kaydetti.


Haber Kaynak : İGFA

Afyonkarahisar'da Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

Şuhut Belediye Başkanı Özaşkın, Sinanpaşa Güney Belediye Başkanı Erol Karabacak'ın Vefatı Dolayısıyla Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Afyonkarahisar'da Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

Denizli'de Türk Sanat Müziği Gecesi Düzenlenecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Güney'de 798 Üreticiye Gübre Desteği Sağladı

Kütahya'da Halk Günü Toplantıları ile Vatandaş Talepleri Dinleniyor

Kepez Belediyesi Yazarlık Atölyesi için Başvuru Dönemi Başladı

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, İlkokul Öğrencilerini Makamında Ağırladı

İBB'den Ankara'ya yerli ve milli araç

Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Eyüpsultan'da "Sınır Var Sinir Yok" Söyleşisinde Ebeveynlere Seslendi

Kepez'de Ramazan Sofraları Birlik ve Beraberliği Pekiştirdi

Keçiören'de Geleneksel Masallar Çocuklarla Buluştu

Âşıklar Kıraathanesi'nde Ramazan Buluşması Gerçekleşti

Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen, Personelle İftarda Bir Araya Geldi

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankaralılarla İftarda Buluştu