Bağcılar Engelliler Spor Kulübü İki Branşta Süper Lig'de Mücadele Edecek

Bağcılar Engelliler Spor Kulübü İki Branşta Süper Lig

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, 2025-2026 sezonunda tekerlekli sandalye basketbol ve ampute futbol takımlarıyla Süper Lig'de yer alacak.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, 2025-2026 sezonunda iki branşta birden Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanıyor. Sezon hazırlıklarını tamamlayan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Ampute Futbol Takımı'nın müsabaka takvimleri açıklandı.

Basketbol Takımı İlk Maçında Beşiktaş'ı Ağırlayacak

Bağcılar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig'deki ilk maçına 22 Kasım Cumartesi günü çıkacak. Bağcılar ekibi, sezonun açılış karşılaşmasında kendi sahasında Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı konuk edecek.

Ampute Futbol Takımı Trabzon'da Sahaya Çıkacak

Süper Lig'de mücadele edecek bir diğer branş olan Ampute Futbol Takımı ise sezonun ilk maçında 30 Kasım Cumartesi günü Trabzon deplasmanında sahaya çıkacak. Bağcılar temsilcisi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Başkan Yıldız'dan Başarı Mesajı

Yeni sezon öncesi takımlara başarı dileklerini ileten Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız, "Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübümüzün futbol ve basketbol branşlarında elde ettiği başarılar hepimizi son derece mutlu ediyor. Her iki takımımızın da Süper Lig'de mücadele edecek olması ilçemiz adına büyük bir gurur kaynağıdır. Komşularımızdan, sporcularımıza ve teknik ekibimize güçlü bir destek vermelerini temenni ediyorum" dedi.


İstanbul,Bağcılar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tophane-i Âmire’yi açtı

Bilgisayar başında uzun zaman geçirenler dikkat

Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı Personeli Balıkesir ve Muğla'daki Huzurevlerini Ziyaret Etti

AK Parti Kadın Kolları, Yeşilyurt Belediyesi'nin Sosyal ve Kültürel Tesislerini Gezdi

Mersin'de Organik Tarım Sertifikasyon Desteği Üreticileri Destekliyor

Demre Belediyesi'ne Ait Kuum Cafe Yeniden Hizmete Açılıyor

Dikili Açıklarında Göçmen Botu Kurtarma Operasyonu: 37 Kişi Kurtarıldı, 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Akif Kurtuluş, 'Edebiyat Huzur Arayanların İşi Değildir' Dedi

Aydın'da Jandarma Komutanlığı'na Çocuklardan Samimi Mesajlar

Kahramanmaraş'ta Kar Mücadelesi Yoğun Şekilde Devam Ediyor

Köneçoğlu ve Süngü, Kahramanmaraş'ta Edebiyat Söyleşisi Gerçekleştirecek

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Pendik'te Yayalar Kapalı Semt Pazarı ve Acil Toplanma Alanı Hizmete Hazır

Sakarya Büyükşehir, Namağlup Serisini ABB EGO Spor Maçında Sürdürmeyi Hedefliyor

Muratpaşa Belediyesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı'na Yanıt