Babacan'dan Cihan Kolivar'ın tutuklanmasına tepki!

Babacan

Babacan'dan Cihan Kolivar'ın tutuklanmasına tepki!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Babacan, "Son derece ağır bir karar. Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir. Her tartışmayı karakolda bitirerek, birilerini sürekli sanık sandalyesine oturtarak hiçbir yere varamayız" dedi.

ANKARA (İGFA) - Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın tutuklanmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

Babacan’ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Cihan Kolivar’ın ifadeleri nedeniyle tutuklanması son derece ağır bir karar. Fikir ve ifade özgürlüğü herkes içindir. Her tartışmayı karakolda bitirerek, birilerini sürekli sanık sandalyesine oturtarak hiçbir yere varamayız" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/alibabacan/status/1590429492786638848

Hatırlanacağı gibi, katıldığı yayında ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklama yaparken "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir' diyerek tepki çeken ifadeler kullanan Sendika Başkanı Cihan Kolivar dün adliyedeki işlemleri ardından tutuklanmıştı.


Haber Kaynak : İGFA

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor