Babacan geri adım attı: Sözlerim çarpıtıldı!

Babacan geri adım attı: Sözlerim çarpıtıldı!

Babacan geri adım attı: Sözlerim çarpıtıldı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Dokunacağız" dediği Baykar'la ilgili geri adım atarak, "Sözlerim çarpıtıldı" dedi.

ANKARA (İGFA) - Yerli ve milli SİHA üreticisi Baykar firmasına yönelik iddiaları ile gündeme gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, sözlerinin yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Babacan'ın 'Dokunacağız' dediği SİHA üreticisi Baykar firmasına yönelik iddiaları her kesimin tepkisini çekmişti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sözlerinin yanlış anlaşıldığını kaydederek, "Günlerdir sözlerim maksatlı şekilde çarpıtılıyor. Yayınlardaki ifadelerim açık olmasına karşın bir kere daha tekrar ediyorum: Biz, ülkemiz için faydalı olan her yatırımın, her projenin yanında dururuz" dedi.

Babacan dikkati çeken paylaşımında, "Savunma sanayi de dahil ülkemizdeki mevcut her projenin doğru olanlarını devam ettiririz, yanlış olanlarını düzeltiriz, eksik olanlarını tamamlarız. Savunma sanayinde de ülkemize gururlar yaşatacak pek çok şirkete destek oluruz. Bizim Ankara, Bursa, Gaziantep, Denizli, Kayseri, Konya, Kocaeli ve diğer pek çok ilde yüksek teknolojiyle dünyaya üretim yapan muazzam firmalarımız var. Bizim dünya çapında mühendisler yetiştiren üniversitelerimiz var. Hepsiyle gurur duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/alibabacan/status/1615619059768254464


Haber Kaynak : İGFA

Kepez Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şafak Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Keçiören'de Esertepe'ye Açılan Parka Okan Çağan'ın Adı Verildi

Kepez Belediyesi'nin Mali Disiplini SGK Tarafından Plaketle Ödüllendirildi

Prof. Dr. Fahrettin Tızlak, 2000 Kitaplık Kişisel Koleksiyonunu Antalya Kütüphanesi'ne Bağışladı

Kepez Belediyesi, Habibler Mahallesi'ne Modern Bir Park Kazandırıyor

İstanbul Maltepe’de Kuçuradi’nin felsefesi ve değerleri anlatıldı

Mamak Belediyesi'nden Sosyal Medya İddialarına Yanıt: 'Rehin Alma İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor'

Alanya'da 15. Uluslararası Noel Pazarı Yoğun İlgi Gördü

Fen İşleri’nden İlçe Genelinde Kapsamlı Kış Mesaisi

Eyüpsultan'da Sokak Hayvanları İçin Kasım Ayında Yoğun Sağlık ve Sahiplendirme Çalışması

Influencerlar siber saldırıların yeni hedefi halinde

İstanbul Maltepe'de usta yorumcu Ruhi Su unutulmadı

Şehirlerin geleceği ATRAX 2026’da masaya yatırılıyor

Otomotivde 2026 uyarısı! Rekabet; veri, yazılım ve karbon üzerinden

Siirt'te Asfalt ve Parke Taşı Bakım Çalışmaları Hızlandı