Babacan: Demokrasi yerelde başlar; sandıklara sahip çıkalım

Babacan: Demokrasi yerelde başlar; sandıklara sahip çıkalım

Babacan: Demokrasi yerelde başlar; sandıklara sahip çıkalım

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, umutlarının adaylarının mümkün olan en iyi başarıyla seçimlerden çıkması olduğunu söyledi.

ANKARA (İGFA) -DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu Ankara Bilkent Emlak Bankası Ortaokulu’nda kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ali Babacan, “Tabii ki büyükşehirlerimiz önemli, ama en çok da ilgi İstanbul ve Ankara’nın üzerinde ister istemez. Biz biliyorsunuz DEVA Partisi olarak hem İstanbul’da hem de Ankara’da kendi adaylarımızla seçime girdik. Kendi adaylarımızın seçilmesi için yoğun bir gayret içerisinde olduk. Bizim umudumuz tabii ki adaylarımızın mümkün olan en iyi başarıyla bu seçimlerden çıkması.” yorumunda bulundu.

“Bir oyla ne değişecek ki demeyelim, bir oyla çok şey değişir” diyen Babacan,  ilk defa adaylarıyla DEVA Partisi’nin ismiyle ve logosuyla bu seçime girdiğini belirterek, "Demokrasi yerelde başlar. Onun için yerel seçimde millet olarak sandıklara sahip çıkalım. Demokrasimize sahip çıkalım. Asla bu büyük ve güzel ülkeden umudumuzu kesmeyelim. Türkiye gerçekten iyi yönetildiğinde çok daha iyi noktalara çok hızlı ulaşabilen bir ülke. Çözümü hep beraber demokrasi içinde arayalım" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Alanya'da Turizm Sektörü Buluşması: Yangın Mevzuatı ve Tesis Güncellemeleri Görüşüldü

Mehmet Ali Bulut, Ramazan'ın Beden Temizliği İçin İlahi Bir Fırsat Olduğunu Vurguladı

Bakan Şimşek: 'Borsa İstanbul' iddiaları manipülasyon girişimi

Bursa, sürdürülebilir turizm modeliyle ITB Berlin’de

Ramazan'da dijital tüketim arttı... Tüketim sahura kadar zirve yapıyor

Meram Belediye Başkanı Kavuş, Hafızlık Öğrencileriyle Sahurda Bir Araya Geldi

Meram'da İftar Sofrasında İstişare ve İş Birliği Vurgusu

Yeniden Sinematek’ten Lütfi Akad’a saygı duruşu

Bursa'da tasavvuf ezgileri gönüllere dokundu

Kayseri'de Türkiye'nin İlk Ulusal ve Uluslararası Arama-Kurtarma Lojistik Üssü Kuruluyor

Kocasinan Belediyesi Dost Eli Projesi ile Ramazan'da Yardımları Artırdı

İran kaynaklı hava sahalarında kısıtlama... 15 uçuş divert etti, İstanbul’a yoğunluk arttı

Eyyübiye'de 'Sakar Şakir' Filmi Gerçek Oldu: Başkan Kuş, Veresiye Defterini Kiloyla Satın Aldı

Sınırda ve limanda dev operasyon! 828 milyon TL’lik 484 kilo uyuşturucu ele geçirildi

“Filler ve Karıncalar” ile Yaşar Kemal’e saygı duruşu