Atık oluşumu ve boşa kat edilen mesafeler ortadan kaldırılıyor

Atık oluşumu ve boşa kat edilen mesafeler ortadan kaldırılıyor

Atık oluşumu ve boşa kat edilen mesafeler ortadan kaldırılıyor

Otomotiv endüstrisi, daha verimli ve sürdürülebilir elektrikli araçlar üretmeye yönelirken, tedarik zincirinde de maliyet problemleri öne çıkıyor. Parçaların taşınmasında tek kullanımlık karton kutu kullanan üretici ve tedarikçiler, sektörün daha fazla atık üretmesine yol açıyor. CHEP'in paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeli, atık oluşumunu, boşa kat edilen mesafeleri ortadan kaldırarak maliyet tasarrufu ile alanında öncü bir rol üstleniyor.

İSTANBUL İGFA- Son dönemde tüm dünyada yaşanan hammadde sıkıntısı, petrol ürünlerinden gıdaya, pamuktan demir çeliğe kadar çok sayıda ürün grubunda yaşanan yüksek fiyat artışları tüketicinin karşısına zam olarak çıkıyor. Otomotiv sektörünün vazgeçilmezi olan demir-çelik ürünlerinde hem tedarik sorunu hem de fiyatlama problemi yaşanıyor.

Paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeliyle, otomotiv üretici ve tedarikçilerinin çevresel, operasyonel ve ekonomik olarak sürdürülebilir bir tedarik zinciri kapsamında iş süreçlerini yürütmelerine yardımcı olan CHEP,  dünya çapında sürekli dolaşım halinde olan yeniden kullanılabilir konteynerleriyle boş nakliye maliyetleri gibi görülmeyen masrafları azaltıyor. Uzun transfer süreçlerinde darbelere ve hasarlara karşı dayanıklı plastik konteynerler, sadece kıtalararası tedarik riskini ortadan kaldırmakla kalmıyor, aynı zamanda yolculuklardaki hasar ve kesintilerin de önüne geçiyor.


Haber Kaynak : İGFA

Bakan Şimşek: 'Borsa İstanbul' iddiaları manipülasyon girişimi

Bursa, sürdürülebilir turizm modeliyle ITB Berlin’de

Ramazan'da dijital tüketim arttı... Tüketim sahura kadar zirve yapıyor

Meram Belediye Başkanı Kavuş, Hafızlık Öğrencileriyle Sahurda Bir Araya Geldi

Meram'da İftar Sofrasında İstişare ve İş Birliği Vurgusu

Yeniden Sinematek’ten Lütfi Akad’a saygı duruşu

Bursa'da tasavvuf ezgileri gönüllere dokundu

Kayseri'de Türkiye'nin İlk Ulusal ve Uluslararası Arama-Kurtarma Lojistik Üssü Kuruluyor

Kocasinan Belediyesi Dost Eli Projesi ile Ramazan'da Yardımları Artırdı

İran kaynaklı hava sahalarında kısıtlama... 15 uçuş divert etti, İstanbul’a yoğunluk arttı

Eyyübiye'de 'Sakar Şakir' Filmi Gerçek Oldu: Başkan Kuş, Veresiye Defterini Kiloyla Satın Aldı

Sınırda ve limanda dev operasyon! 828 milyon TL’lik 484 kilo uyuşturucu ele geçirildi

“Filler ve Karıncalar” ile Yaşar Kemal’e saygı duruşu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgemiz ateş çemberine sürüklenmemeli

Pendik'te 28 Şubat Postmodern Darbesi'nin Yıl Dönümü Anıldı