Asılsız ihbarlara 'lekelenmeme' kalkanı!

Asılsız ihbarlara

Asılsız ihbarlara 'lekelenmeme' kalkanı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Lekelenmeme Hakkı' kapsamında 2017 yılından bu yana 1 milyon 81 bin 129 dosyada soruşturmaya yer olmadığına dair karar (SYOK) verildiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Adalet Bakanlığı, Lekelenmeme Hakkı ile vatamdaşların masumiyet karinesini koruduğunu ve haksız ve yersiz suçlamaların önüne geçtiğini söyledi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Adalet Bakan Yılmaz Tunç, 2017 yılında bugüne toplamda 1 milyon 435 bin 596 ihbar dosyasından 1 milyon 81 bin 129’u hakkında soruşturmaya yer olmadığına dair karar verildiğini duyurdu.

Bakan Tunç, bu sayede mesnetsiz ihbar ve şikâyete maruz kalan vatandaşlarımızın şüpheli sıfatı almamasını ve toplum içinde zarar görmemesini sağladıklarını kaydetti.


Haber Kaynak : İGFA

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24