Artvinli öğrencilere yeni protokol

Artvinli öğrencilere yeni protokol

Artvinli öğrencilere yeni protokol

Artvinli öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlık süreçlerinde başarılarını artırmak amacıyla imzalanan protokol İstanbul'da değerlendirildi.

Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Artvin Valiliğinin koordinesinde, Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Artvinliler Hizmet Vakfı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Artvinli öğrencilerin eğitimine destek için yürütülen çalışmaların ele alındığı Değerlendirme Toplantısı, İstanbul Beykoz’daki Artvinliler Hizmet Vakfı binasında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Turan Ergün, Artvin Milletvekilleri Faruk Çelik ve Uğur Bayraktutan, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Vakfın Onur Kurulu Başkanı İsmet Acar, İstanbul Artvinliler Hizmet Vakfı Başkanı Esen Yağcı ile vakfın danışma ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Artvin’deki ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin akademik başarılarının artırılması ve üniversite sınavlarına hazırlık süreçlerinde daha fazla destek sağlanmasını hedefleyen bu protokolün hayata geçirilmesine katkı sunan herkese teşekkürlerini ileten Vali Ergün, Artvinliler Hizmet Vakfı temsilcilerine eğitime verdikleri destekten ötürü plaket takdim etti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: artvinli öğrencilere yeni protokol

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, Yeni Oyunuyla Seyirci Karşısına Çıkıyor

Çobanlar Belediyesi, Dijital Masa Sistemi ile Hizmete Erişimi Kolaylaştırıyor

Karaköprü'de 26 Bin Metrekarelik Yeşil Alana Spor Tesisi Kuruluyor

Antalya'da 10 Yıl Önce İşlenen Faili Meçhul Kadın Cinayeti Aydınlatıldı

Manyas'ta Arazi Toplulaştırma Projesi İlan Edildi

Tarsus'ta Yeşilyurt Mahallesi'nde Kapsamlı Kaldırım Yenileme Çalışması

Manavgat'ta Hortum Sonrası Sahada İnceleme ve Çalışmalar Sürüyor

Kırmızı Bültenle Aranan 13, Ulusal Seviyede Aranan 1 Suçlu Türkiye'ye Getirildi

Konya Tenis Turnuvası Karatay'da Tamamlandı

İZGİM Tufting Atölyesi, Kadın Girişimcileri Üretime Kazandırıyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Emekli Maaşlarının Yetersizliğine Dikkat Çekti

İzmit Belediyesi, Miraç Kandili'nde Helva İkramında Bulundu

Meram'da 21 Bin Kişiye Hizmet Verecek Yeni Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Tarsus Belediyesi, AB'den Destek Alan İki İklim Projesini Tanıttı

Kocasinan'da 22 Bin 500 Ata Tohumu Vatandaşlarla Buluştu