Antalya'da çöpe dökülen görüntüler tepki çekmişti... Soruşturma başlatıldı!

Antalya

Antalya'da çöpe dökülen görüntüler tepki çekmişti... Soruşturma başlatıldı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde domates ve salatalıkların çöpe dökülmesiyle ilgili Ticaret Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı.

ANKARA (İGFA) - Antalya'da çöpe atılan binlerce kilogram ağırlığındaki sebzeyi gören vatandaş isyan etti.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde arazi baktığı sırada fark ettiği görüntüleri dijital medyaya yeni bir soluk getiren gzt.com paylaştı.

Ürünlerin hepsinin yeni döküldüğünü belirten vatandaş, tesadüfi olarak gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını 'hainlik' olarak nitelendirdi. "Burada kamyonlarca, tonalrca ürün var" diyerek ilgililere seslenen vatandaş, "Zor günler geçiren ülkemizdeki vatandaşların hakkını gasp etmek, çalmak. Bunu buraya dökeceğinize bir vatandaşa bedavadan dağıtın hayra girin. Bu nasıl insanlıktır" diyerek tepki gösterdi. 

https://youtu.be/SDyMCLNAn7k

BAKANLIK İNCELEME BAŞLATTI

Öte yandan Ticaret Bakanı Mehmet Muş ise, sosyal medyada yer alan domates ve salatalıkların çöpe dökülmesi paylaşımı üzerine, Antalya Ticaret İl Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığını açıkladı.

Bakan Muş yaptığı paylaşımda, "Sosyal medyada yer alan domates ve salatalıkların çöpe dökülmesi paylaşımı üzerine, Antalya Ticaret İl Müdürlüğümüz ivedi şekilde inceleme başlatmıştır. Vatandaşımızı mağdur etmeye yönelik bir fiilin tespiti durumunda Bakanlığımızca en ağır idari yaptırım uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/mehmedmus/status/1534254464793726978

Haber Kaynak : İGFA

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!