GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Ankara'nın gündemi İnegöl

Ankara

Ankara'nın gündemi İnegöl

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İnegöl’e ilişkin proje ve yatırımlar istişare edildi.

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş başkentte 2 günlük yoğun bir ziyaret trafiği gerçekleştirdi. Bakanlıklar, kurum genel müdürlükleri ve TBMM ziyaretinde İnegöl’e dair istişarelerde bulunuldu.

İLK DURAK GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

Salı ve Çarşamba günü Ankara’da bulunan İnegöl heyetinin ilk durağı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak oldu. Ziyarette İnegöl’deki yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunuldu. Başkan Alper Taban, yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin katkı ve destekleri için Osman Aşkın Bak’a teşekkür etti.

İLBANK ZİYARET EDİLDİ

İnegöl heyetinin Salı günü ikinci durağı ise İLBANK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Yağcı oldu. Burada da yine İnegöl ve İnegöl Belediyesi özelinde proje ve çalışmalarla ilgili istişareler yapıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN GRUP TOPLANTISINA KATILDILAR

Başkentte Türkiye Büyük Millet Meclisini de ziyaret eden İnegöl heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan AK Parti TBMM Grup Toplantısında hazır bulundu.

TOKİ VE SGK ZİYARET EDİLDİ

Çarşamba günü ise Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş iki kurum ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak SGK Başkanı Raci Kaya’yla buluşan Başkan Taban ve İlçe Başkanı Durmuş, ardından TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut’u ziyaret ederek İnegöl adına istişarelerde bulundu.

DERDİMİZ İNEGÖL’Ü EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK

Ankara ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Şehrin idarecileri olarak İnegöl’ümüze nereden nasıl katkı sağlarız düşüncesiyle hareket ediyoruz. İnegöl’ümüzde devam eden projelerimiz, yapılması planlanan projelerimiz, yapılması elzem projelerimiz var. Bunlara dair Bakanlıklarımızdan da gerekli destekleri alabilmek adına belirli zamanlarda gidip Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. Milletvekilimiz Ayhan Salman nezaretinde İlçe Başkanımız Mustafa Durmuş’un da katılımıyla bu hafta benzer bir Ankara ziyaretimiz oldu. Faydalı bir ziyaret olduğunu ifade edebilirim. Şehrimiz adına güzel istişarelerimiz oldu” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ankara'nın gündemi inegöl

Kayseri Büyükşehir'den amatör spora 3 milyon liralık destek

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Sinemada bugün: 6 yeni film vizyonda!

Okullar sağlık merkezine dönüşüyor! Sağlıklı çocuk, sağlıklı gelecek bilinci artıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin haysiyet davasıdır

İstanbul'da Kent Lokantaları'nda 18. şube Eyüpsultan'a

İstanbul Beylikdüzü 23 Nisan'a hazırlanıyor

İkinci elde talep patlaması! Son iki haftada yüzde 30 artış

Evde bakım hizmetleri hayat kurtarıyor

Mehmet Mesut Çakmak, TUSAF’ın yeni başkanı oldu

İnşaat malzemesi ihracatı Şubat 2025’te geriledi

Yaş sınırlarını aşıyor! 22 Nisan gecesi Fişekhane’de büyüleyici bir gösteri…

Konya’da gençler, ülke için üretmeye teşvik ediliyor

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’in kazananları belli oldu

Çocuklarda kasık fıtığına dikkat