Ankara Gölbaşı'nda ambalaj atığı farkındalığı

Ankara Gölbaşı

Ankara Gölbaşı'nda ambalaj atığı farkındalığı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Okullar Arası Ambalaj Atığı toplama kampanyası başlıyor.

ANKARA (İGFA) -Gölbaşı ilçe genelindeki okullarda başlattıkları ‘Ambalaj Atığı Toplama Kampanyası’ hakkında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, okullarda 20 Nisan ile 31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirecekleri kampanyanın startını verdiklerini belirterek, "Öğrencilerimiz öğretmenleri aracılığıyla okullarında biriktirdikleri kâğıt, karton, plastik ve metal ambalaj atıklarını, belediyemizin anlaşmış olduğu firmalara teslim edecekler. Teslim ettikten sonra kendilerine makbuzlarını da teslim edeceğiz. Kampanya sonunda toplanan atıklar örneğin 500 kg ise 500 puana erişmiş olacaklar. Bu puanları sayesinde hazırlamış olduğumuz hediye listesinden istedikleri hediyeleri seçerek alabilecekler" diye konuştu.

Başkan Şimşek, bu kampanyamız sayesinde öğrencilerin geri dönüşüm konusunda farkındalığını artırmayı ve alışkanlık edinmelerini amaçladıklarını söyledi. 


Haber Kaynak : İGFA

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor