Ankara Gıda Tarım Derneği'nde Canan Ceylan'a güven oyu

Ankara Gıda Tarım Derneği

Ankara Gıda Tarım Derneği'nde Canan Ceylan'a güven oyu

Ankara Gıda Tarım Ürünleri, Derneği’nin Başkanlığına ve Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Ankara İl Başkanlığına İş İnsanı Canan CEYLAN seçildi. 25 Eylül 2022 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula çok sayıda üye ve iş insanı katıldı. Yapılan Genel Kurulda Ankara Gıda Tarım Ürünleri Fırıncılar Derneği üyelerinin güven oyunu alarak Başkan Canan Ceylan ve yeni yönetim göreve geldi.

ANKARA (İGFA) - Demokrasi şöleni havasında gerçekleşen Olağan Genel Kurula;  Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı  ve Tarım Ürünleri Fırıncılar Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu,  Genel Sekreter Mehmet ÖZKAN,  ve  çok sayıda iş adamı siyasetçi ve bürokratlar katılarak Başkan Canan CEYLAN ’a  ve yeni oluşan yönetim kuruluna başarılar diledi.

“HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Ankara Gıda Tarım Ürünleri Derneği'nin başkanlığına ve Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Ankara İL Başkanlık koltuğuna seçilen iş insanı Canan CEYLAN    katılan herkese teşekkürlerini ileterek şunları söyledi: “ Özellikle Genel Başkanlığını Murat Kavuncu’nun yaptığı yönetiminde bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyprum.  Detaylı açıklamalarımzı 5 Kasımda gerçekleşecek olan çalıştay da yapacağız. 81 vilayetten tarım, gıda, hayvancılık sektöründe olan üreticilerimize müjdelerimiz olacak ‘ Önce Üret Sonra Tüket’  sloganıyla çıktığımız bu yol hepimize hayırlı olsun. “dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Niğde Belediyesi Personeline YEDAM İş Birliğiyle Sanal Kumar Farkındalık Eğitimi

Keçiören'de Türk Halk Müziği Konseri Sanatseverlerle Buluştu

Bolu'da Köpeğe Yönelik Şiddet: Tüfekle Vurulduğu ve Ezildiği Ortaya Çıktı

Avukatlara 10 Milyar Lira Kredi Desteği

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü Okçuluk Takımları Türkiye Şampiyonası'nda Podyuma Çıktı

Engelsiz Ebeveyn Akademisi'nde Ailelere Yasal Haklar ve Sosyal Destekler Anlatıldı

Fevziye Camii Tuvaleti Yenilenerek Hizmete Açılıyor

Ölçü ve Ölçü Aletleri İçin Periyodik Muayene Zorunluluğu ve Süreleri Açıklandı

FETÖ Operasyonlarında 81 Şüpheli Yakalandı, Aralarında Aktif Kamu Görevlileri de Var

Mudanya'da Sömestr Tatili İçin Ücretsiz Akademi Programı Hazırlandı

Yomra Belediye Başkanı, Kaşüstü Mahallesi'ndeki Oyun Atölyesi Açılışına Katıldı

Çemişgezek'te Kar Mücadelesi: Okul Güzergahlarına Öncelik Veriliyor

Kapadokya Huzurevi Nevşehir'de Hizmete Açıldı

Kruvaziyer Yolcu Sayısı 2013'ten Sonra İlk Kez 2 Milyonu Aştı

Samsun Batı Çevre Yolu'nun Temeli Atıldı, Yıllık 2 Milyar Lira Tasarruf Bekleniyor