Ankara Çocuk Meclisi 30. Dönemine Mazbata Töreniyle Başladı

Ankara Çocuk Meclisi 30. Dönemine Mazbata Töreniyle Başladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla gerçekleşen törende yeni dönem üyeleri mazbatalarını aldı. Edirne Çocuk Meclisi üyeleri de konuk olarak katıldı.

Kent yönetiminde çocuklara söz hakkı tanıyan ve çocuk hakları konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 30. dönemine mazbata töreniyle başladı.

Yeni Dönem Başlangıcı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımıyla gerçekleşen törende, yeni dönem üyeleri mazbatalarını aldı. Bu yılki törene Edirne Çocuk Meclisi üyeleri de konuk olarak katıldı.

Geleceğe Yol Gösteren Gençler

Sözlerine Edirne Çocuk Meclisi'nden gelen çocuklara "Hoş geldiniz" diyerek başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Sevgili gençler bugün burada bir nöbet değişimi var. Daha önce görev yapanların yerine yeni Meclis üyeleri seçildi. Çocuklar kendi haklarını, diğer çocukların öğrenmesi için çalışıyor ve aynı zamanda da kentte yaşayan en önemli bireyler olarak geleceğe ve büyükleri olarak da bizlere yol gösteriyorlar. Bizler de onların bu yaştaki talepleri, sıkıntıları neyse onlar doğrultusunda bir yönetici olarak destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

Gurur ve Teşekkür

Yavaş, konuşmasının sonunda yeni dönemde görev alacak tüm Çocuk Meclisi üyelerini tebrik etti ve "Bu yaşta böyle bir sorumluluk aldığınız için sizlerle de gurur duyuyoruz. Önceki dönem görev alan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Şimdiki dönemde görev alan arkadaşımla başarılar diliyorum, gözlerinizden öpüyorum" dedi.

Mazbata Takdimi

Törenin sonunda Mansur Yavaş, çocuklara mazbatalarını takdim etti.


Ankara,Ankara Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Sakarya'da toplu ulaşım yatırımları hızlanıyor

MasterChef Şefleri 4. Uluslararası Tarsus Festivali'nde Gastronomi Şovu Sundu

Kayseri'de Alsancak Mahallesi'nde 400 Milyon TL'lik Kentsel Dönüşüm Projesi Başladı

KASKİ, Yeşilhisar'a 6,6 Milyon TL'lik İçme Suyu Yatırımını Tamamladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Dünya Şehircilik Günü'nü Değerlendirdi

Kayseri'de Kartal Kavşağı'na Alternatif Yeni Güzergâh Çalışmaları Devam Ediyor

DİTAM'ın 'Toplumsal Barışın İnşasında Hukukun Rolü' Toplantısı Gerçekleşti

Mansur Yavaş'tan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Artvinli öğrenciler İstanbul’u keşfetti

Ankara'da Atatürk'ü Anma Etkinlikleri Başlıyor

Ankara Çocuk Meclisi 30. Dönemine Mazbata Töreniyle Başladı

Gümrük ekipleri 51 milyon makaron ele geçirdi!

Ardahan Belediye Başkanı Demir'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

MİLLİ MATEMİN 87 YILI

İBB, BALAT SPOR TESİSLERİ’Nİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİ