GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Altun: "Hesap vermeye gelecekler"

Altun:

Altun: "Hesap vermeye gelecekler"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, FETÖ'nün küresel bir terör örgütü olduğunun altını çizerek, geniş bir alana yayılan bu uluslararası terör örgütüne karşı uluslararası mücadelenin elzem olduğunu söyledi. Altun, son mensubu da adalet önünde hesap verene kadar mücadeleden vazgeçilmeyeceğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığında düzenlenen "FETÖ ile Uluslararası Alanda Mücadele Sempozyumu"nda yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Türkiye'nin ve dünyanın gördüğü en kanlı ve tehlikeli terör örgütlerinden biri olduğunu söyledi.

Türkiye güçlendikçe, bölgesel ve küresel bir güç olmaya başladıkça FETÖ’nün uluslararası alandaki etkinliğinin de kırılmaya başladığını belirten İletişim Başkanı Altun, örgütün ciddi bir kıskaç altında bulunduğunu dile getirdi.

Altun, geçmişte yabancı devletler için bir istihbarat hırsızlığı kaynağı olan, beşinci kolu gibi çalışan örgütün, günden güne bu devletler için değerini ve kullanışlılığını yitirdiğini kaydetti.

"TÜRKİYE'YE DÖNÜŞ BİLETİ ALANLARIN HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK"

FETÖ'nün, bugün üçüncü sınıf medya ortamlarında dezenformasyon üretip, ucuz asparagas haberler yayıp yabancı devletlerin dikkatini çekmeye ve kendini pazarlamaya çalıştığını ifade eden İletişim Başkanı Altun, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın FETÖ'ye yurt dışında da nefes aldırmayan kararlı mücadelesi neticesinde, FETÖ militanları umutlarını bugün Türkiye'de yönetim değişikliğine bağlamış durumdalar. Birileri FETÖ'yü, örgüt mensuplarını umutlandırmış olsa da inanıyoruz ki bu millet terör örgütlerine umut verenlere imkan vermeyecektir, fırsat vermeyecektir. Kendilerine umut verenlerin seçimde kazanacakları rüyasını görüp, kaçtıkları ülkelerden Türkiye'ye dönüş bileti alanların hevesleri bir kez daha kursaklarında kalacaktır. Şunu aklımızdan çıkarmayalım, bu şahıslar, bu örgüt mensupları bir gün bu ülkeye dönecektir ancak bu ülkeye hesap vermek için, yaptıkları cürümlerin hesaplarının kendilerinden sorulması için dönecektir, hesap vermeye geleceklerdir" diye konuştu.

FETÖ mensuplarının peşlerini bırakmayacaklarını söyleyen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Son FETÖ mensubu de adalet önünde hesap verene kadar mücadeleden vazgeçilmeyecek" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: altun: "hesap vermeye gelecekler"

Kocaeli'de Bilgievleri, 2025’te 23 bin 485 öğrenciye kucak açtı

Kepez'de Barış Köprüsü Genişletilerek Işıklandırıldı

Kar Yağışı Sapanca Gölü'ne Bir Haftada 4 Milyon Metreküp Su Kazandırdı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Sacır Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Masal Parkı'nda Yarıyıl Tatili Etkinlikleri Başlıyor

Van'da Yaşlı ve Alzheimer Hastaları İçin Taş Boyama Etkinliği Düzenlendi

Keçiören'de Kar Sonrası Yaya Güvenliği Çalışmaları Sürüyor

Zülfikar Ağa’dan Pendik'te sürpriz performans

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2025'te 74 Bin Aileye 600 Milyon TL Sosyal Destek Sağladı

Samsun'da Hizmete Giren PETEK Genç, Gençlerin İlgi Odağı Oldu

Van Büyükşehir Belediyesi, Görme Engelliler Haftası'nda Farkındalık Etkinliği Düzenledi

Sakarya'da Beyaz Baston Haftası İçin Empati Etkinlikleri Düzenlendi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan Miraç Kandili Mesajı

Ziynet Sali sahneyi yaktı! Kırmızı elbisesi olay oldu

Eskişehir'de 2026 Yılı Hazırlıkları İçin İstişare Toplantısı Düzenlendi