Altın Lale deprem bölgesindeki çocukları Ramazan'da da unutmadı

Altın Lale deprem bölgesindeki çocukları Ramazan

Altın Lale deprem bölgesindeki çocukları Ramazan'da da unutmadı

Altın Lale Vakfı Ramazan ayı ile birlikte deprem bölgesinde binlerce depremzedeyi sevindirmeye devam ediyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  İki yıldan beri deprem bölgelerinden ayrılmayan Altın Lale Vakfı bugüne kadar 11 ilde 100 binden fazla depremzede ve çocuklara yaptığı yardımlarla depremzedelerin büyük sevgisini kazanmıştı. Ramazan dolayısıyla depremzedelere dağıtılmak üzere İstanbul’dan binlerce mont, bot, şal, şapka ve eldiveni gönderen Altın Lale Vakfı, vakıf görevlileri tarafından Gaziantep, Nurdağı, İslahiye, Adıyaman, Hatay Antakya, Defne, Samandağı, Altınözü’nde binlerce çocuğu mutlu etti.

Altın Lale Onursal Başkanı Bülent Türker, iki yıldan bu yana deprem bölgelerinden ayrılmadıklarını belirterek, "Yüz binlerce çocuğa ve aileye destek verdik. Vakfımız 25 depremzede çocuğa burs veriyor. Ayrıca hijyen malzemeleri ve gıda desteği de ramazan boyunca yardımlarımıza devam edeceğiz. Hatay bizim kırmızı çizgimizdir. Hollanda’da bize destek veren Altın Lale Personeli ve görevlilerine teşekkür ederiz" dedi.

Deprem bölgesinde yardımların devam edeceğini söyleyen Başkan Türker, "Geçen ay Karsu Vakfı ile 15 çocuğa akülü ve aküsüz engelli arabası dağıtımı yaptık. İnsanların Ramazandaki fitne paralarını Ramazan ayında depremzede çocuklara göndermelerini tavsiye ediyorum" çağrısında bulundu.

ALTIN LALE DEPREMZEDELERİN GURUR VE UMUT KAYNAĞI OLDU

Altın Lale Gaziantep Sorumlusu Şıh Mehmet Doğru ise, Altın Lale iki yıldan bu yana kendilerini yalnız bırakmadığını ifade ederek, "Tablet, bilgisayar, giyim malzemeleri ve okul malzemeleri gönderdi. Her konuda tam destek verdi. Teşekkür ediyoruz. Altın Lale, deprem bölgesindeki insanların gurur ve umut kaynağı oldu" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Gülben Ergen sözünü tuttu

Bursa Nilüferli kadınlar, 8 Mart’ta adalet ve eşitlik için yürüdü

İBB'den 3. ilham Veren Adımlar projesi

TEKNOFEST’te ilk kez Su Altı Roket Yarışması düzenlenecek

TÜRKONFED ve Türkiye İş Bankası'ndan girişimci kadına destek

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kadınlara ilham veren 8 Mart kutlaması

Bursa Büyükşehir, ‘Bağımlılık ve İyileşme Sempozyumu’nda yerini aldı

Zorunlu deprem sigortası tarifesi güncellendi

KAGİDER'den 8 Mart açıklaması

Aybüke Albere 40 derece ateşle sahneye çıktı

Kadınların ihmal ettiği hastalıklar

Başkan Tugay: “Türkiye’de demokrasi bunalımı yaşanıyor”

8 Mart'ta hava nasıl olacak?

Esnaf ve sanatkara müjdeleri sıraladı... Kredi limitleri yükseldi, kooperatifleri desteğe devam

Boşanma oranları TBMM gündeminde