Akşener: 'Açılımcılar kumpanyası' iş başında

Akşener:

Akşener: 'Açılımcılar kumpanyası' iş başında

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de gerçekleştirdiği grup toplantısında Anayasa çalışması için görüşen AK Parti ve HDP'yi sert sözlerle eleştirdi.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener'in gündeminde ekonomi ve iktidarın yanlış politikaları yer aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Anayasa yapım süreci için bir araya gelen AK Parti ve HDP’lileri “Açılımcılar kumpanyası” olarak nitelendirdi.

"İYİ Parti’yi, izole etmeye çalışanlar,  nihayet aynı kampta buluştu. Resim iyice netleşti, saflar belli oldu" diyen Akşener, "Ak Parti vekilleri, PKK'yla bir tuttukları HDP ile aynı masaya otururken utanmadılar. İşin ilginç tarafı, HDP vekilleri de, genel başkanlarını tutukladığı, belediyelerine kayyum atadığı için, sabah akşam eleştirdikleri, Ak Parti ile aynı masaya oturmaktan, zerre utanmadılar. Yaaa görüyor musunuz? Kadere bakın, kimler kimlerle yan yana geldi" diye konuştu.

Bu durumu hiç garipsemediklerini belirten Akşener, "Çünkü biz Sayın Erdoğan’ı çok iyi tanıyoruz. Kendisinin sadece koltuğu sallanana kadar var olan vatanseverliğini biz en başından beri biliyoruz. Bazı HDP’liler de, bu açıklamaları tebessümle karşılayıp bizi faşistlikle, faili meçhulcülükle suçlayacak kadar alçalıyordu. Bu Makyavelist görüşme vesilesiyle artık takke düşmüş, kel görülmüştür" dedi.

https://youtu.be/XHlew5IzO-c

Akşener, bu sözlerinin ardından “Bizi; bu memleketin eşit ve şerefli vatandaşları olan Kürtleri temsile yetkili yegane kişinin Abdullah Öcalan olduğunu söyleyenlerle de, APO’nun emriyle mıntıka temizliği yapanlarla da sakın karıştırmayın. Bizim için siyaset ya sivil aktörlerle yapılır ya da yapılan şeyin ismi, siyaset değildir.” yorumunda bulundu.

Konuşmasında ekonomik ve eğitime yönelik değerlendirmelerde de bulunan Akşener, "Bu kış, Bay Kriz’in iktidarında geçireceğimiz, son kara kışımız olacak" dedi.

"Bu kış, evi ısıtmak için dertlendiğimiz, son kara kışımız olacak" diyen Akşener, "Bu kış, borç içinde yüzdüğümüz, son kara kışımız olacak. Bu kış, mutfaktaki yangınla yaşadığımız, son kara kışımız olacak. Çünkü önümüzdeki yaza, İYİ Parti’nin, güneşi damga vuracak. Ülkemizin üzerindeki, tüm kara bulutlar dağılacak" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Şuhut Belediyesi Personel İftarında Yatırımlar ve Ülke Gündemi Konuşuldu

İscehisar'da İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılı Kutlandı

Beylikdüzü İFSAK Kısa Film Festivali'ne ilk kez ev sahipliği yapacak

Kütahya'da Macaristan'ın Özgürlük Savaşı'nın Yıl Dönümünde Dostluk Vurgusu

Kütahya Belediye Başkanı, Ramazan'da Vatandaşlarla Buluştu

DESKİ, Yolçatı Mahallesi'nde Su Altyapısını Modernize Ediyor

Bursa Osmangazi'de Anadolu’nun kahramanlık türküleri yankılandı

Afyonkarahisar'da Ramazan Etkinlikleri Yoğun İlgiyle Devam Ediyor

Yuvamız Bakırköy’de miniklere “Sıfır Atık” eğitimi

Denizli'de 5 bin TL'lik emekli yardımı başvuruları 19 Mart'ta sona eriyor

Kütahya'da İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılı Kutlandı

Tunceli'de İki Ayrı Alanda Otopark Çalışmaları Başladı

Saatte 23 konutla 2 yılda 455 bin konut tamamlandı... İstanbul için kura çekimi bayram sonrası

Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz

Keçiören'de Temizlik Seferberliği: Cadde, Sokak ve Parklar İçin Yoğun Mesai