GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriAksaray Belediyesi Bilgihaneleri Yarıyıl Tatilinde Öğrencilerin İlgisiyle Doldu
Aksaray Belediyesi'ne bağlı 6 Bilgihane, yarıyıl tatilinde öğrencilerin hem ders çalışma hem de sosyal etkinlikler için tercih ettiği merkezler oldu. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gençlerin kıymetli hazine olduğunu vurguladı.
AKSARAY BELEDİYESİ BİLGİHANELERİ YARIYIL TATİLİNDE DE EĞİTİMİN MERKEZİ OLDU
BAŞKAN DİNÇER: “GENÇLERİMİZ BİZİM EN KIYMETLİ HAZİNEMİZDİR’’
Aksaray Belediyesi’ne bağlı 6 farklı Bilgihane, yarıyıl tatilinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle dolup taşıyor. Tatil süresini verimli değerlendirmek isteyen öğrenciler, şehrin farklı noktalarında hizmet veren Bilgihaneleri hem ders çalışmak hem de sosyal ve kültürel etkinliklere katılmak için tercih ediyor.
Şehir Geneline Yayılan Eğitim Merkezleri
Aksaray Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Merkez Şube Bilgihane, Fatih Sultan Mehmet Bilgihane, Hoca Ahmet Yesevi Bilgihane, Mehmet Akif Bilgihane, Şifahane Bilgihane ve II. Kılıçarslan Bilgihane, yarıyıl tatili boyunca öğrencilerin en çok uğradığı eğitim alanları arasında yer alıyor.
Akademik ve Sosyal Gelişime Bütünsel Destek
Bilgihanelerde öğrenciler için sessiz ve güvenli ders çalışma ortamları, kütüphane imkânları, rehberlik ve etüt destekleri, akademik tekrar çalışmaları sunulurken; yarıyıl tatiline özel hazırlanan programlar kapsamında zekâ oyunları, akıl ve strateji oyunları, kitap okuma saatleri, değerler eğitimi ile çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalarla öğrencilerin hem akademik başarılarına hem de zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanıyor.
Öğrencilerden Memnuniyet ve Teşekkür
Bilgihaneleri severek kullandıklarını ifade eden öğrenciler, tatil döneminde ev ortamı yerine Bilgihanelerde daha verimli ders çalışabildiklerini, arkadaşlarıyla birlikte keyifli ve öğretici vakit geçirdiklerini dile getirdi. Öğrenciler, kendilerine sunulan bu imkânlardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiklerini özellikle vurguladı.
Başkan Dinçer: "Gençlerimiz En Kıymetli Hazinemiz"
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gençlere yönelik hayata geçirilen eğitim ve kültür yatırımlarının önemine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:
“Gençlerimiz bizim en kıymetli hazinemizdir. Aksaray Belediyesi olarak onların eğitim hayatlarını desteklemek, kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak adına Bilgihanelerimiz, kütüphanelerimiz ve eğitim-kültür tesislerimizle her zaman yanlarında olmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin güvenli, donanımlı ve verimli ortamlarda ders çalışabilecekleri alanlar oluşturmayı önemsiyoruz.”
Yoğun İlgi Çalışmaların Doğruluğunu Gösteriyor
Yarıyıl tatilinde Bilgihanelere gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Dinçer, bu ilginin yapılan çalışmaların doğru yönde ilerlediğinin bir göstergesi olduğunu ifade ederek, “Gençlerimizin tatil dönemlerini de verimli değerlendirmeleri bizleri mutlu ediyor. Onların başarısı, Aksaray’ın yarınlarıdır” dedi.
Aksaray Belediyesi, Bilgihaneler aracılığıyla yarıyıl tatilinde de öğrencilerin yanında olmayı sürdürerek, eğitime ve gençliğe yönelik yatırımlarına kararlılıkla devam ediyor.
Aksaray,Aksaray Belediyesi
Aksaray,Aksaray Belediyesi
belediye365.com



