AK Parti'nin Bilecik adayı miting havasında karşılandı

AK Parti

AK Parti'nin Bilecik adayı miting havasında karşılandı

31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman oldu. Yaman, Ankara dönüşü Bilecik'te miting havasında karşılandı.

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) - Bilecik’te AK Parti’den 12 aday adayı Belediye başkanlığı için başvuruda bulunurken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında Bilecik için Belediye Başkan adayının Mustafa Yaman olduğunu açıkladı.

Ankara dönüşü AK Parti İl Başkanlığı önünde miting havasında çok sayıda partili tarafından karşılanan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ve Bilecik Milletvekili Halil Eldemir partililere seslendi.

Evli ve 2 çocuk babası olan 56 yaşındaki Mustafa Yaman, üç dönemdir Bayırköy Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyor.


Haber Kaynak : İGFA

Demet Akalın & Sefo’nun 'Yerinde Dur'u zirvede!

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?