AK Parti'nin Bilecik adayı miting havasında karşılandı

AK Parti

AK Parti'nin Bilecik adayı miting havasında karşılandı

31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman oldu. Yaman, Ankara dönüşü Bilecik'te miting havasında karşılandı.

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) - Bilecik’te AK Parti’den 12 aday adayı Belediye başkanlığı için başvuruda bulunurken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında Bilecik için Belediye Başkan adayının Mustafa Yaman olduğunu açıkladı.

Ankara dönüşü AK Parti İl Başkanlığı önünde miting havasında çok sayıda partili tarafından karşılanan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ve Bilecik Milletvekili Halil Eldemir partililere seslendi.

Evli ve 2 çocuk babası olan 56 yaşındaki Mustafa Yaman, üç dönemdir Bayırköy Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyor.


Haber Kaynak : İGFA

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği