AK Parti'nin Bilecik adayı miting havasında karşılandı

AK Parti

AK Parti'nin Bilecik adayı miting havasında karşılandı

31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman oldu. Yaman, Ankara dönüşü Bilecik'te miting havasında karşılandı.

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) - Bilecik’te AK Parti’den 12 aday adayı Belediye başkanlığı için başvuruda bulunurken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısında Bilecik için Belediye Başkan adayının Mustafa Yaman olduğunu açıkladı.

Ankara dönüşü AK Parti İl Başkanlığı önünde miting havasında çok sayıda partili tarafından karşılanan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman ve Bilecik Milletvekili Halil Eldemir partililere seslendi.

Evli ve 2 çocuk babası olan 56 yaşındaki Mustafa Yaman, üç dönemdir Bayırköy Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyor.


Haber Kaynak : İGFA

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor