AK Partili Taşkın: EYT teklifi sade ve hakları genişletici bir düzenleme

AK Partili Taşkın: EYT teklifi sade ve hakları genişletici bir düzenleme

AK Partili Taşkın: EYT teklifi sade ve hakları genişletici bir düzenleme

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, EYT teklifinin sade, hakları genişletici bir düzenlemeyi içerdiğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz'de 710 milyar metreküplük, Türkiye'nin en büyük doğal gaz rezervi keşfinin yapıldığını anımsatarak, değeri 1 trilyon dolara ulaşan Karadeniz gazının şebekeye bağlanarak Mart ayı sonu itibarıyla hanelere verilmeye başlanacağını söyledi.

EYT düzenlemesini içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin komisyon görüşmelerine başlandığını hatırlatan Taşkın, "EYT teklifi sade, uygulanabilirliği basit, hakları genişletici bir düzenleme ihtiva ediyor." dedi.

Ali Cumhur Taşkın, teklifin, gelecek hafta TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesinin beklendiğini ifade etti.


Haber Kaynak : İGFA

Bayram sonrası ikinci elde patlama yaşandı

Doğum yardımı mayısta başlıyor

Turizmin kalbi 2026’da İstanbul Fuar Merkezi’nde atacak!

18'inci kent lokantası Eyüpsultan'a

Türk firmaları için E-İhracat'ta küresel adım

Kayseri Büyükşehir'den amatör spora 3 milyon liralık destek

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Sinemada bugün: 6 yeni film vizyonda!

Okullar sağlık merkezine dönüşüyor! Sağlıklı çocuk, sağlıklı gelecek bilinci artıracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin haysiyet davasıdır

İstanbul'da Kent Lokantaları'nda 18. şube Eyüpsultan'a

İstanbul Beylikdüzü 23 Nisan'a hazırlanıyor

İkinci elde talep patlaması! Son iki haftada yüzde 30 artış

Evde bakım hizmetleri hayat kurtarıyor

Mehmet Mesut Çakmak, TUSAF’ın yeni başkanı oldu