AK Partili belediyeler Gazze için Ayasofya'da buluştular

AK Partili belediyeler Gazze için Ayasofya

AK Partili belediyeler Gazze için Ayasofya'da buluştular

İstanbul’daki AK Parti ilçe belediyelerinin de bünyesinde yer aldığı “İnsanlığın Onur Sınavı: Gazze” platformu, Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü kapsamında Ayasofya Camii’nde anlamlı bir programa imza att

İSTANBUL (İGFA) - İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırımı kültür ve sanat etkinlikleri yoluyla anlatan ve içerisinde İstanbul’daki AK Partili ilçe belediyelerinin de yer aldığı “İnsanlığın Onur Sınavı: Gazze” platformu, Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü kapsamında Ayasofya Camii’nde anlamlı bir programa imza attı.

Platform, dün akşam namazına müteakiben Ayasofya Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi.

Program kapsamında, hayatını kaybeden Filistinliler için dua edildi. Mescid-i Aksa’ya ithafen Mevlid-i Şerif’ten Mirac Bahri’nin de icra edildiği program, yatsı namazı ile son buldu. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte İstanbul, İsrail’in Gazze’de uyguladığı insanlık dışı saldırılara karşı tek yürek oldu.

Arnavutköy Belediyesi, Bağcılar Belediyesi, Bahçelievler Belediyesi, Başakşehir Belediyesi, Bayrampaşa Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi, Çatalca Belediyesi, Çekmeköy Belediyesi, Esenler Belediyesi, Eyüpsultan Belediyesi, Fatih Belediyesi, Bahçelievler Belediyesi, Güngören Belediyesi, Kağıthane Belediyesi, Pendik Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi, Sultanbeyli Belediyesi, Sultangazi Belediyesi, Şile Belediyesi, Tuzla Belediyesi, Ümraniye Belediyesi, Üsküdar Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesinin de bünyesinde yer aldığı “İnsanlığın Onur Sınavı: Gazze” platformu, program sonrasında bir basın açıklaması yaparak Gazze’ye destek mesajları verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Özel'e bir tepkide Bakan Tunç'tan

Kartingte görkemli sezon açılışı... İkincisi Mayıs'ta İstanbul'da

Okullar dijital çağa uyum sağlıyor

Akciğer kanseri için belirli kişilerde yıllık tarama şart

Ramazanda en çok tercih edilen teknoloji ürünleri oldu

İstanbul Saraçhane'de OZBİ konseri ilgi gördü

TOFAŞ ligde Anadolu Efes’e konuk oluyor

En çok ihracat plastik sektöründen geldi... Sektörün üç aylık verisi 2,5 milyar dolar

İBB Kültür'ün 'Sanat Rotası'na Nisan'da da devam

İstanbul'da 'Özgürlük ve Demokrasi Şenliği'nde son gün

Sibel Can'dan görkemli geri dönüş

CHP'de olağanüstü kurultay günü... Üç aday yarışıyor

Bu tür pozisyonlar fıtığa neden oluyor!

Manisa Büyükşehir’den bölgesel güçlü kooperatifler vurgusu

Mehmet Topal’ın takımı Petrolul’den ‘özel’ galibiyet