AK Parti Ordu İl Başkanı listeleri eleştirmişti, görevden alındı!

AK Parti Ordu İl Başkanı listeleri eleştirmişti, görevden alındı!

AK Parti Ordu İl Başkanı listeleri eleştirmişti, görevden alındı!

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, partinin Teşkilat Başkanlığı tarafından görevden alındı. Başkanlık, göreve Selman Altaş'ın atandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 28. Döneme ilişkin aday listelerinin açıklanması sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti.

Tomakin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, “Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor” diyerek çağrıda bulunmuş ve paylaşımlarında Erdoğan'ı da etiketlemişti.

https://twitter.com/halittomakin/status/1645545915498000384

Tomakin, “Ordu halkı, aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor” diyerek milletvekili aday listesini eleştirmiş, seçim akşamı yaşanabilecek riskleri “üstlenmek istemediğini” ifade ederek, Erdoğan’ın kendilerini duymasını aksi takdirde 'istifanın eşiğinde' olduğunu belirtmişti.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı yaptığı paylaşımda, Ordu İl Başkanı'nın görevden alınarak yerine Selman Altaş'ın atandığını duyurdu.

https://twitter.com/AKGMTeskilat/status/1645726309056741376


Haber Kaynak : İGFA

Bolu Göynük Çevre Yolu hizmete açıldı

Başkan Bozbey'den CHP'nin Bursa mitinginde adalet ve demokrasi çağrısı

Meteoroloji 38 il için uyardı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, kimsesizlerin kimsesi olmak için yola Çıktı

Milli pedallar göğsümüzü kabarttı

Başkan Ovalıoğlu’ndan gençlere: Yanınızdayım

Bakan Göktaş'tan yoğun "aile diplomasisi"

PLASFED: Sanayi güçlenirse Türkiye büyür

Sibel Can'dan yaza ışıltılı merhaba

Başkan Aras’a 'Sosyalist Enternasyonal'den uluslararası görev

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şara ile görüştü

DOSABSIAD, HOMETEX 2025'e 60 firma ile damga vurdu

Bayram tatilinde tren kapasitesi artıyor! 10 bin 866 ek koltuk!

Gemlik Basketbol U18 potada finalde

BtcTurk Vadi Açıkhava 2025 sezonu başlıyor