Ağıralioğlu: Sözlerim partime yük olmaya başlamıştı

Ağıralioğlu: Sözlerim partime yük olmaya başlamıştı

Ağıralioğlu: Sözlerim partime yük olmaya başlamıştı

Partisinden istifa eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, ayrılık gerekçesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Pozisyonum partime yük olmaya başlamıştı" dedi.

ANKARA (İGFA) - Bugün kendisini için zor bir gün olduğunu belirten Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de yaptığı açıklamada, "Siyasi bir mesuliyeti konuştum her zaman. Süreçlerle ilgili itirazlarım oldu. Geçen hafta irademizi beyan ettim. Şehit ailelerinden dua, kandilden beddua aldım. Dualar şerefimdir. Partideki arkadaşlarıma yük olmamak adına istifa ediyorum" dedi.

Kendisine başka partilerden herhangi bir teklif olmadığını, konuyla ilgili hiçbir partiyle istişare etmediğini de söyleyen Ağıralioğlu, "Seçim sonuçlarından sonra yeni zeminler, yeni yolları daha sağlıklı düşünürüz" diye konuştu.

Hatırlanacağı gibi, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin de içinde yer aldığı Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini açıklamıştı.


Haber Kaynak : İGFA

Manisa Büyükşehir'den İmamoğlu’na yerinde destek

Dünyanın dövme tasarımlı ilk uçağı havalandı

Bursaspor'un şampiyonluk maçının stadı değişti!

2025 Fashion Trust'ta ışıldadılar

İstanbul Büyükşehir Şile'deki kaçak yapıları yıktı

Bursa'da ‘Çevre Düzeni Planı’ çalışmaları ‘Paydaş Çalıştayı’ ile sürüyor

Marble İzmir 30'uncu kez kapılarını açtı!

UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi'nden Konya'ya ziyaret

Başkan Bozbey, Türkiye-Almanya Kardeş Şehirler Zirvesi’nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye: Kendi ettiniz, kendi buldunuz

Dilan-Engin Polat çift için Adli Tıp'tan rapor çıktı! Çektikleri video gündem olmuştu

İstanbul Beylikdüzü'nde Kültür ve Sanat etkinlikleri dolu dolu geçecek!

Kağıt bordro kullanımı iş davaları riskini artırıyor

Meta, +18 altı kullanıcıları için güvenliği genişletti! Instagram'da canlı yayın kısıtlaması

TUCSAP kapsamında Veteriner Hekimlere nekropsi setleri dağıtıldı