ABP Genel Başkanı Yalçın'dan ertelenen zam açıklaması

ABP Genel Başkanı Yalçın

ABP Genel Başkanı Yalçın'dan ertelenen zam açıklaması

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Ankara’da simide gelen zammın bakanlık tarafından geri alındığını belirterek fiyat artışlarına tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) - ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, Ankara’da simide gelen zammın Ticaret Bakanlığı’nın talimatı ile zammı geri alındığını belirterek, “Baskı ile fiyat artışlarını ne kadar kontrol altında tutabilirsiniz?” diye sordu.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Valilik onayı ile 10 liralık simit fiyatını 15 liraya çıkaran Ankara Pideciler ve Simitçiler Odası’nın Ticaret Bakanlığı’nın talimatı ile zammı geri aldığını belirterek, artan yoksulluğa dikkat çekti.
Çalışanın, emeklinin enflasyona ezdirildiğini dike getiren Başkan Yalçın, “Vatandaşımız her yeni güne zamla uyanıyor. Seçimlerden sonra zamların daha da artacağı bir gerçektir. Seçim sonrasına ertelenen zamlar vatandaşımızı daha da yoksullaştıracak. 31 Mart seçimleri iktidarı uyarmak için yoksul yurttaşlarımız için bir fırsat” dedi.

31 MART İKTİDARI UYARMAK İÇİN BİR FIRSAT
Baskı ile fiyat artışlarının ne kadar kontrol altında tutabileceğini soran Başkan Yalçın, şöyle devam etti. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Buna inanıyoruz Ve ülkemizi dünyanın en huzurlu ve mutlu ülkeleri listesinde birinci sırada yapmak hedefimizdir. Devlet millete hizmet etmekle mükelleftir. Devlet millet için vardır. Anadolu birliği bu gücün anahtarı olacaktır. 31 Mart seçimleri iktidarı uyarmak için yoksul yurttaşlarımız için bir fırsattır. Millet güçlü olursa devlet güçlü olur.”


Haber Kaynak : İGFA

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı