GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ABB'den Güzel Konuşma eğitimi

ABB

ABB'den Güzel Konuşma eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de ‘Diksiyon ve Güzel Konuşma, Beden Dili ve Etkili İletişim’ eğitimleri düzenlenmeye başladı. 15 ile 65 yaş aralığındaki vatandaşlar 3 ay boyunca salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleşecek eğitime ücretsiz olarak katılabilecek. 29 Ağustos’ta ilk ders zilinin çaldığı eğitimden yaklaşık 102 Başkentli faydalanıyor.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen ‘öğrenci dostu’ uygulamalarına devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de ‘Diksiyon ve Güzel Konuşma, Beden Dili ve Etkili İletişim’ eğitimleri düzenlenmeye başladı.

15 ile 65 yaş aralığındaki vatandaşlar 3 ay boyunca salı, perşembe ve pazar günleri eğitime ücretsiz olarak katılabilecek. 29 Ağustos’ta ilk ders zilinin çaldığı eğitimden yaklaşık 102 Başkentli faydalanıyor.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye İdarecisi Nil Nihal Duman, “Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de farkındalık eğitimlerimiz başladı. 3 ay boyunca eğitimlerimiz devam edecek. Sonrasında profesyonel gruplarımızla drama ve yönetim derslerimize geçiş yapacağız. 15 ile 65 yaş aralığındaki her yaştan vatandaşa ücretsiz olarak eğitimlerimizi vermeyi sürdüreceğiz” derken, kursiyerler ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Kayra Ertekin: “Çok güzel bir fırsat sunulmuş. Güzel konuşma becerisi ve güzel diksiyon sahibi olmak hayatın her alanında insana çok şey katıyor. Öğrencilerin yararlanabilmesi açısından ücretsiz olması da çok yararlı oluyor.”

-Ahmet Yaşar Öndağ: “Kendime bir şeyler katmak ve geliştirmek için katıldım. Ücretsiz bu kursun verilmesi bizim için şans.”

-Burcu Özanaç: “Hayatta iletişimin çok büyük önemi var. Kendime katkı sağlasın diye bu eğitimde bulunuyorum. İnsan ilişkileriyle iletişim hayatın her alanında değer katar. Ben de sosyal çalışmacıyım mesleğimde bana çok katkı sağlayacağına inanıyorum.”


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: abb'den güzel konuşma eğitimi

'Narkokapan-Adana 2'de 130 torbacı yakalandı!

Yaz tatilinin gizli tehlikesi: Yüzücü kulağı!

E-Posta pazarlaması 22 milyar dolara ulaşacak

Harita Mühendisi Halil Gök, 20 yıldır cebinde çiçekle çevreyi güzelleştiriyor... 365 gün cebinde çiçek taşıyor

Ticaret'ten uluslararası 3 gözetim şirketine faaliyet yasağı!

Şile Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri Dedublüman ile başladı

10 ilde 5 organize suç örgütüne 74 gözaltı!

İstanbul Şile 'Milli Birlik' kortejinde buluştu

Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor

"En Uzun Gece" destanına ilk temsil

Seks bağımlılığı, tedavi edilmesi gereken ciddi sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz, milletin şanlı destanıdır

İstanbul'da başlamadığı iddia edilen projede yüzde 14 ilerleme var

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı