GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ABB'den çocuk hakları semineri

ABB

ABB'den çocuk hakları semineri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi iş birliğiyle başlatılan Çocuk Hakları seminerinin ikincisi Altındağ Çocuk Kulübü’nde gerçekleşti.

ANKARA (İGFA) - Öğrenci ve çocuk dostu uygulamalarıyla adından söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Kulübü üyelerine Çocuk Hakları ile ilgili seminerler düzenlemeye devam ediyor.

ABB’nin Çocuk Kulüplerine üye öğrencilerin çocuk haklarına yönelik bilgilendirilmeleri amacıyla başlatılan “Çocuk Hakları Seminerleri” Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezinin uzman avukatlarının sunumuyla gerçekleşiyor.

SEMİNERLER DEVAM EDECEK

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Çocuk Kulüpleri üyelerine yönelik düzenlenen seminerlerin sonuncusu Altındağ Çocuk Kulübünde gerçekleşti.

Toplamda üç seminerin daha kaldığını belirten ABB Çocuk Hizmetleri Şube Koordinatörü Tuğba Nagehan Turpçu, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

 “Programımızı Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi ile birlikte düzenliyoruz. Ankara Barosundan avukatlar çocuk hakları ile ilgili bilgilendirme yapıyorlar. İki oturum şeklinde gerçekleşiyor. Birinci oturumda Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi anlatılıyor. İkinci oturumda da çocuklarımızın dijital hakları nelerdir, dijital mahremiyet nedir bunlardan bahsediliyor. Çocukların hem kendi haklarıyla ilgili bilgi sahibi olmalarını istiyoruz hem de internet ortamında bulundukları için dijital haklarıyla ilgili de bilgilendirilmelerini istiyoruz.”


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: abb'den çocuk hakları semineri

Bayram sofralarında sebzeyi eksik etmeyin

Bayramda omurga sağlığına dikkat

Tutuklu Başkan Çalık’tan mesaj: Umudumu yitirmeyeceğim

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı'nda kazananlar belli oldu

Ankara ve İstanbul'dan Şam uçuşları başlıyor... İlk sefer 16 Haziran'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatına mesaj: 'Türkiye Yüzyılı' hedefi demokrasi ve kardeşlik

Bursa İl Jandarma'dan bayramlık yoğun trafiği denetimi

İzmir 'iklim nötr' hedeflerini dünyaya tanıttı

Sinemalarda bugün vizyona girenler...

Ticaret'ten ilk 5 ayda rekor denetim... Bayram öncesi 14,2 milyon ürün denetlendi

Tiyatro Kooperatifi’nden yaz dayanışması... Bu yaz sahneler kapanmayacak

Bayramda güvenli sürüş için uzman uyarıları... "Monoton Sürüş" tehlikesine dikkat!

İstanbul Bakırköy'de bayramlık tıraş etti

81 ilde 'çevrene iyi bak' mesajı yankılandı

Saraçhane'de geleneksel bayramlaşma