81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da

81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara

81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bakanlığın yürüttüğü eğitim politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere bakan yardımcıları ve genel müdürlerin de katılımıyla 81 ilin Milli Eğitim Müdürleri ile Ankara'da bir araya geldi.

ANKARA (İGFA) - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Gölbaşı Mogan MTAL Uygulama Oteli'nde yaptığı toplantıda, kamuoyunun görüş ve önerilene sunulan yeni öğretim programı taslağı olmak üzere tarihleri yaklaşan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınav ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ilişkin alınan ve alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu.

Bakan Tekin, söz konusu sınavlarda çıkacak tüm soruların Millî Eğitim Bakanlığının müfredatındaki kazanımlardan oluştuğu hatırlatmasında bulunarak öğrenci ve velilerin bu yönde bilgilendirilmesinin önemine vurgu yaptı. 

Bakanlığın eğitim politikalarıyla ilgili yürüttüğü faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunurken göreve geldiği günden itibaren hayata geçirilen projelerin hassasiyetle takip edilmesini isteyen Bakan Tekin, eğitim öğretim yılı başında alınan kararları da hatırlatarak öğrencilerin sınıf tekrarı ve devamsızlık affıyla ilgili aldıkları karar konusunda taviz vermeyeceklerini bir kez daha söyledi.

Toplantıya Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten, Ömer Faruk Yelkenci, Nazif Yılmaz, Kemal Şamlıoğlu, genel müdürler ve 81 ilin millî eğitim müdürleri katıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 81 ilin milli eğitim müdürleri ankara'da

Kayseri'de Yarıyıl Tatili, Çocuklar İçin Etkinliklerle Renklendi

Aksaray'da Gündüz Bakımevi, Kreş ve Çocuk Kütüphanesi Projesi İnşa Halinde

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Mübadele'nin 103. Yılında Samsun'da Anma Etkinlikleri Düzenlendi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kent Temizliği İçin Yoğun Mesai Harcıyor

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Osmancalı Motokros Parkuru'nda İncelemede Bulundu

Mersin'de Yeşil Dönüşüm Ofisi İklim Eylem Planını Değerlendirdi

Ardahan'da Yaralı Tilki, Belediye Ekiplerince Kurtarıldı

Erciyes Kayak Merkezi Yarıyıl Tatilinde 1,4 Milyon Ziyaretçi Ağırladı

Ankara'da Baca Kapakları ve Yağmur Suyu Izgaraları Yol Seviyesine Getiriliyor

Ankara'nın 2050 Vizyonu İçin Çevre Düzeni Planı Kamuoyuna Tanıtıldı

Kayseri'de Millet Bahçesi ve Yeşil Alanlarda Tahribat Tepki Çekti

Kayseri'de 5 Bin Aileye Süt Yardımı: 5 Yılda 22 Milyon TL'lik Sosyal Destek

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Berat Kandili Mesajı Yayımladı

Uğur Mumcu, Ankara Kent Konseyi'nde Sanatla Anıldı