55 ülkede kadın otomotiv gazetecileri yılın otomobilini seçti

55 ülkede kadın otomotiv gazetecileri yılın otomobilini seçti

55 ülkede kadın otomotiv gazetecileri yılın otomobilini seçti

Hyundai SANTA FE, 55 ülkeden 82 kadın otomotiv gazetecisinin oylarıyla zirveye oturdu.

İSTANBUL (İGFA) - Geçtiğimiz yıl beşinci nesli satışa sunulan Hyundai SANTA FE, 2025 Kadınlar Dünya Otomobili (WWCOTY) Ödülleri'nde “Supreme Winner yani En Büyük Kazanan” olarak seçildi.

Kadınlar Dünya Otomobili Ödülleri jürisi, beş kıtada 55 ülkeden 82 otomotiv gazetecisinden oluşuyor. Otomotiv gazetecilerinden oluşan jüri üyeleri arasında Türkiye’den de Ayça Çizer de yer ayor.

Hyundai SANTA FE, detaylı analizler ve kapsamlı testlerin ardından büyük SUV kategorisinin de kazananı olmuştu. Kadınlardan iki ayrı kategoride ödüle layık görülen Hyundai SANTA FE'nin temel niteliklerinin yer aldığı değerlendirme kriterleri ve listesi ise “Güvenlik, Kalite, Teknoloji, Tasarım, Sürüş kolaylığı, Performans, Konfor, Verimlilik, Çevresel etki ve Paranın karşılığı” olarak öne çıkıyor. Hyundai SANTA FE, ilk turdaki ilk başarısının ardından genel ödül aşaması için son değerlendirme turuna yükseldi ve değerlendirme sürecine 80 araç dahil edildi.

Olağanüstü sürüş deneyimi, iç mekan esnekliği, farklı tasarım dili ve hibrit güç aktarma organlarıyla öne çıkan SANTA FE’nin geniş iç mekan konforu da jüri tarafından " premium otomobiller seviyesinde" olduğu vurgulandı.


Haber Kaynak : İGFA

Bir Şehir İki Çınar Sempozyumu'nda Faik Baysal'ın Edebi Mirası Konuşuldu

Çanakkale Belediyesi E-Takas Günleri'ni Düzenledi

Samsun'da Aile Odaklı İki Önemli Çalıştay Düzenlendi

Hani'de Kadın Buluşmasında Şiddetle Mücadele ve Dayanışma Vurgulandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Personeline Protokol Kuralları Eğitimi

Kahramanmaraş'ta Halk Günü Buluşmaları Düzenlendi

Yanık Mahallesi'nde 12 kilometrelik içme suyu hattı yenileme çalışmalarının yarısı tamamlandı

Konya'da Şehir ve Aile Şurası Başladı

Ankara'da Trafik Sorunları ve Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk'ta Ürün İşleme Tesisi İnşa Ediyor

3. Uluslararası Amed Film Festivali 7-14 Aralık'ta Başlıyor

Yunusemre Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 Mağlup Ederek Liderliğini Korudu

Afyonkarahisar Belediye Meclisi 1 Aralık'ta Toplanacak

Eskişehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce CHP 39. Kurultayı'nda Divan Başkanı Seçildi

Bakan Uraloğlu’ndan Mardin’e yeni çevre yolu müjdesi