3600 ek gösterge tamamlandı... Cumhurbaşkanı Erdoğan detaylarını yarın açıklayacak

3600 ek gösterge tamamlandı... Cumhurbaşkanı Erdoğan detaylarını yarın açıklayacak

3600 ek gösterge tamamlandı... Cumhurbaşkanı Erdoğan detaylarını yarın açıklayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nın kapanış konuşmasında 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmaların tamamlandığını belirterek, detayları 6 Haziran Pazartesi günü yapacakları Kabine toplantısı ardından paylaşacaklarını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının kapanışında konuştu.

3600 EK GÖSTERGE MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge ile ilgili düzenlemeleri tamamladıklarını ve tüm memur ve memur emeklilerini kapsayacağını söyledi.

5 milyonu aşkn memur ve emeklisinin tümünü ilgilendiren bir düzenleme yaptıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Kabine toplantısı sonrasında detayları paylaşacaklarını açıkladı.

İSVEÇ VE FİNLANDİYA VETOSU

"Son dönemde bize NATO'nun genişlemesi konusunda bize esnek olmayı telkin edenlerin ısrarı kararlı duruşumuzun haklılığını göstermektedir" diyen Erdoğan, "İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyeliği konusunu muhataplarımıza deklare ettiğimiz beklentilerimiz karşılanmadan tutum değişikliğine gitmeyeceğiz. Evet dünya beşten büyüktür. Bunu şimdi kendileri söylemeye başladılar. Artık bunun olamayacağını konuşmaya başladılar. Dediğimize gelecekler. Allah ömür verirse bunu da göreceğiz" diye konuştu.

BUĞDAY FİYATLARI BELLİ OLDU

Buğday alım fiyatlarını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin sert ekmeklik buğdaya bu yıl ton başına 6 bin 50 lira alım ve 1000 lira prim bedeli olmak üzere toplam 7 bin 50 lira ödeme yapacağını açıkladı. Erdoğan, arpada ton başına 5 bin 500 lira alım ve 500 lira prim olmak üzere 6 bin lira fiyat olarak belirlendiğini kaydetti.

Hayat pahalılığı yükünün azaltmanın tüm çarelerini aradıklarını belirten Erdoğan, enflasyonun artık aşağı yönlü bir eğilime girdiğini gördüklerini kaydetti.

https://youtu.be/yIdHh7tJh-Y


Haber Kaynak : İGFA

Kadın girişimciler 'İyi İşler'de buluştu

İstanbul'daki sokak olaylarıyla ilgili dezenformasyon iddiaları çürütüldü

Nilüferli hentbolcular deplasmanda Beykoz’u mağlup etti

İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM heyetini kabul etti

Volkan Konak'ın ismi Beylikdüzü'nde yaşayacak

CHP'li Özdemir'den Bakan Memişoğlu'na 'medikal estetik' soruları

İstanbul'da riskli yapıların dönüşümü sürüyor... Bakan Kurum'dan 'yarısı bizden' paylaşımı

27 ilde 237 'Siber' gözaltı!

İstanbul'da engellilere yaz kış tatil

Yeni sezon vitrinleri ışıldatacak fuar 16 Nisan'da açılıyor

Manisa Büyükşehir'den İmamoğlu’na yerinde destek

Dünyanın dövme tasarımlı ilk uçağı havalandı

Bursaspor'un şampiyonluk maçının stadı değişti!

2025 Fashion Trust'ta ışıldadılar