36. Milli Re Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

36. Milli Re Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

36. Milli Re Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

Millî Reasürans tarafından 7-9 Haziran tarihleri arasında düzenlenen geleneksel “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası” tamamlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin en eski ve köklü spor organizasyonlarından biri olan “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası bu yıl 7-9 Haziran tarihlerinde Miltaş-Suadiye Spor Tesisleri’nde gerçekleşti.

36’ncısı düzenlenen ve 3 gün süren turnuvada yerli ve yabancı sigorta piyasasından oyuncular mücadele ederken, çok sayıda sigortacı ve broker Türkiye piyasası ile bir araya geldi.

İlgiyle izlenen Turnuva’da; yarı finalistler: Martin Jacquot (Partner Re) - Hüseyin Şahin (Türkiye Hayat Emeklilik) ekibi ve İsmail Çelik (Bupa Acıbadem) - Ömer Aktaş (ex-Ankara Sigorta) ekibi oldu. Sürpriz Turnuva’da birinci Zeki Gezgez (Quick Sigorta) - Damien Smith (Inigo Insurance) ekibi olurken ikinciliği ise Matt Smith (Guy Carpenter) - Emre Aktaş (ex-Guy Carpenter) ekibi paylaştı.

Nefes kesen Turnuva’nın birincisi; Frederick Schöneich (New Re) ile Deniz Ceylan (Aksigorta) ekibi oldu. İkinciliği ise Mahmut Bakır (Gulf Sigorta) ve Uğur Biroğlu (Nasco Türkiye) elde etti.

Uzun yıllardır gerek yurt içinde gerek yurt dışında ilgiyle takip edilen Turnuva sayesinde Türkiye sigorta piyasası ile ilgili yabancı reasürör ve brokerler, sigorta şirketleriyle farklı bir atmosferde bir arada olma fırsatı buluyor. 1986 yılından bu yana düzenlenen “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası” Türkiye’nin en uzun süreli kurum etkinliklerinden biri olma özelliği taşıyor.

Turnuva’nın ilk gününün tamamlanmasının ardından Cuma akşamı Miltaş Suadiye Spor Tesisleri’nde kokteyl prolonge, Cumartesi akşamı ise Gallagher Re’nin ev sahipliğinde Moda Deniz Kulübü’nde bir akşam yemeği düzenlendi. Turnuva, pazar günü düzenlenen ödül ve kapanış töreni ile sona erdi.


Haber Kaynak : İGFA

Geleceğin atletleri Türkiye finallerinde yarıştı

Bursa Nilüfer'de Yoga Günü’nü birlikte kutladılar

Atletizm Milli Takımı Roma’dan madalyalarla dönüyor

Potada şampiyon Fenerbahçe'ye tebrik

36. Milli Re Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

Milli Takım Avrupa Şampiyonası için Hannover kampında

Ülker Stadı 'Gitme Sana Muhtacım' ile inledi

TOFAŞ basketbol altyapı 2024 seçmelerı̇ne geri sayım

Şevval İlayda Tarhan, Paris 2024 kotasını aldı

Bakan Bak'tan milli sporcuya tebrik

Üst üste 3. kez Avrupa Şampiyonu oldular

Spor İstanbul’dan kulüplere 33 sporcu daha

Fenerbahçe'de genel kurul heyecanı

Ampute Milli Takımımız finalde!

Aziz Yıldırım, Oğuzhan Uğur'un konuğu oldu