3. İş Paketi Çalıştayı'na büyük ilgi

3. İş Paketi Çalıştayı

3. İş Paketi Çalıştayı'na büyük ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sürdürülebilir Yaşam, Sürdürülebilir Mesleki Eğitim" isimli ERASMUS+ Mesleki Eğitim Projesi kapsamında 3. İş Paketi Çalıştayı ve Elektrikli Bisiklet Tamir ve Sürüş Yarışmaları gerçekleştirildi.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Projeler Müdürlüğü tarafından “Sürdürülebilir Yaşam, Sürdürülebilir Mesleki Eğitim” isimli ERASMUS+ Mesleki Eğitim Projesi kapsamında “3. İş Paketi Çalıştayı” EGO Bisiklet Kampüsü’nde düzenlendi.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan proje kapsamında; elektrikli bisikletler ile tüm elektrikli mikromobilite cihazlarının bakımı ve onarımında, mevcut personellerin kapasitesinin geliştirilmesi; iş gücü piyasasındaki mevcut ve gelecekte ortaya çıkabilecek taleplerin karşılanması ve mesleki eğitim müfredatındaki elektrikli mikromobilite araçlarının onarımı ve bakımı alanındaki eksikliklerin tamamlanması amaçlanıyor.

ELEKTRİKLİ BİSİKLET TAMİR VE SÜRÜŞ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

EGO Bisiklet Kampüsü’nde gerçekleştirilen organizasyonda “Elektrikli Bisiklet Tamir Yarışması” ve “Elektrikli Bisiklet Sürüş Yarışması” etkinlikleri düzenlendi.

Mekanik Montaj Yarışması, Lastik Tamir Yarışması, Parkur Bitirme Yarışması, Batarya Voltaj Tespit ve Montaj yarışmasına, Güvercinlik Şehit Hasan Gülhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Elektrikli Bisiklet Sürüş Yarışması ise “Yavaş Sürme Yarışı” başlığı altında 10’ar kişilik grupların olduğu 3 etapta gerçekleştirildi. Yarışmaların ardından birincilere kupa, termos ve batarya ödülü verildi. Yarışa katılan tüm yarışmacılara madalyaları proje paydaşları tarafında takdim edildi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 3. paketi çalıştayı'na büyük ilgi

İstanbul'da bu müzede eğlence ve keşif dolu bayram

Türkiye'de işe alım beklentilerinde olumlu hava

Bakan Göktaş bayram ziyaretlerinde

Bulgurcu Vakfı ön yargılara meydan okuyor

Kurumsal uyum standartları yükselişte

Bayramlar empatinin gelişmesine katkı sağlıyor

Başakşehir’de vektörlere geçit yok

Çocuklar lunaparklarda asla yalnız bırakılmamalı!

21. Filmmor perdeyi “Parola: Barış” ile açıyor

Bayramın ilk günü nasıl bir hava olacak?

Beylikdüzü Engelsiz Yaşam Merkezi’nde karne heyecanı

Bayram arifesi yurdu nasıl bir hava bekliyor?

GoFor'dan yerel yönetimlere ilişkin politika belgesi

Minik kahramanlar Digizoo’da moral buldu

Yunanistan'da yaşayan Türklerin sorunları konuşuldu