2,9 milyar TL'lik tarımsal destekler hesaplarda

2,9 milyar TL

2,9 milyar TL'lik tarımsal destekler hesaplarda

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 888 milyon 41 bin 394 lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere yapılacak tarımsal destekleme ödemelerine ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada; 2 milyar 888 milyon 41 bin 394 TL tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktaracaklarını belirterek, destekleme ödemesi ilişkin detayları paylaştı. 

 

1 milyar 206 milyon 326 bin 188 TL buzağı desteği T.C. kimlik numarasının son hanesi 0-2-4 ve vergi kimlik numarasının son hanesi 0-1-2-3-4-5-7-9 olanlar için 27 Eylül 2024 (bugün) saat 18.00'den sonra, kimlik ve vergi kimlik numarasının son hanesi 6-8 olanlar için 04 Ekim 2024 saat 18.00'den sonra hesaplara yatırılacağı bildirildi.

Bakanlığın açıkladığı diğer desteklerin ise tek parça olarak bugün (27 Eylül Cuma) çiftçilerin hesaplarına aktarılacağı duyuruldu.


Haber Kaynak : İGFA

Bucak'ta İnönü Caddesi Dekoratif Aydınlatma ile Renklendi

İstanbul Maltepe'de çocuklara bilimle dolu atölye

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Asfalt Çalışmalarını Yerinde Denetledi

Kayseri'nin geleceği yeniden inşa edilecek

Mamak'ta Çocuklara Trafik Eğitimi Veriliyor

Karaköprü'de Nar Festivali Coşkuyla Gerçekleştirildi

Kartal'da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi Mezunları ile Buluştu

Nilüfer Belediyesi Beşevler Sanayi Sitesi'nde temizlik ve düzenleme çalışmaları başlattı

Cizre Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş. Sınav Sonuçları Açıklandı

Kartal'da PED4ALL Projesi'nin İkinci Periyodik Toplantısı Gerçekleştirildi

Kepezspor Futbol A.Ş, Bucaspor'u 1-0 mağlup etti

Alanya Uluslararası Plaj Sporları Merkezi Kış Turizmine Katkı Sağlıyor

Mamak Belediyesi Ankara'nın Başkent Oluşunun 102. Yılını Kutladı