2,5 saatte okunan romanın yazarından öğretmenlere çağrı

2,5 saatte okunan romanın yazarından öğretmenlere çağrı

2,5 saatte okunan romanın yazarından öğretmenlere çağrı

Merakla beklenen "Portakal Ağaçları" romanı ile okuyucularını büyülü, duygusal ve derinlikli bir yolculuğa davet eden Yazar Barış Karaoğlan, yaşamın beklenmedik dönemeçlerinde umudu yeniden keşfetmenin ve aşkın iyileştirici gücünün hikâyesini anlattı.

İSTANBUL (İGFA) - İletişimci Yazar Barış Karaoğlan, raflarda yerini alan romanı için öğretmenlere ve ilk defa roman okuyacaklara çağrı yaptı; yeni nesil gençlerimiz, ellerindeki telefondan sadece 2,5 saat vazgeçerek, bir kitap okumanın zevki ve büyüsünü keşfettiklerinde, ekranların sunduğu geçici anları geride bırakıp, zihinlerini ve ruhlarını derinlemesine besleyen bir dünyaya adım atmanın keşfini de yaşamış olacaklar.

"Portakal Ağaçları", yalnızca deneyimli okuyucular için değil, aynı zamanda hayatlarında ilk defa kitap alacaklar için de kaleme alındı. Barış Karaoğlan, "Genel kanı, insanların romanlara başlayıp bitiremediği yönünde. Ancak 'Portakal Ağaçları' böyle bir kitap değil. Okuyucular bu kitaba başladıklarında bitirmek zorunda kalacaklar, çünkü dili, akış şekli ve hikâyenin örgüsü, adeta “bir sinema filmi izliyormuşsunuz gibi” bir hava yaratıyor. Başladığınız filmi bitirmek ister gibi bu romanı da bitirmek isteyeceksiniz" dedi.

Bu bağlamda, Yazar Barış Karaoğlan, ilk defa roman okuyacak kitleye ve bu kitleye roman okuma sevgisini aşılamak isteyen ortaokul ve lise öğretmenlerine  "Portakal Ağaçları"nı öğrencilerinize önerin. Bu roman, öğrencilerinizin hayatlarında ilk defa bir romana başlayıp bitirmelerini sağlayarak önemli bir adım atmalarına vesile olabilir." çağrısında bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul'da bu müzede eğlence ve keşif dolu bayram

Türkiye'de işe alım beklentilerinde olumlu hava

Bakan Göktaş bayram ziyaretlerinde

Bulgurcu Vakfı ön yargılara meydan okuyor

Kurumsal uyum standartları yükselişte

Bayramlar empatinin gelişmesine katkı sağlıyor

Başakşehir’de vektörlere geçit yok

Çocuklar lunaparklarda asla yalnız bırakılmamalı!

21. Filmmor perdeyi “Parola: Barış” ile açıyor

Bayramın ilk günü nasıl bir hava olacak?

Beylikdüzü Engelsiz Yaşam Merkezi’nde karne heyecanı

Bayram arifesi yurdu nasıl bir hava bekliyor?

GoFor'dan yerel yönetimlere ilişkin politika belgesi

Minik kahramanlar Digizoo’da moral buldu

Yunanistan'da yaşayan Türklerin sorunları konuşuldu