21 yıllık mektuba görüntülü yanıt!

21 yıllık mektuba görüntülü yanıt!

21 yıllık mektuba görüntülü yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023'e Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası" kapsamında 21 yıl önce makamına mektup yazan PTT çalışanı Kemal Keskin'i arayarak, telefonda görüştü.

ANKARA (İGFA) -  İki çocuk babası olan PTT çalışanı Kemal Keskin, 21 yıl önce geleceğe bir anı bırakmak ve mektup kavramını toplumda canlı tutmak amacıyla PTT tarafından hayata geçirilen, "2023'e Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılına Mektup Kampanyası’ kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı makamına mektup yazdı. 

Keskin, mektubunda, "“Sayın Ulaştırma Bakanıma; Türkiye Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlar, bundan sonraki yaşamınızda üstün başarılar ve sağlık dolu günler dilerim”" ifadelerine yer verdi.

PTT Genel Müdür Hakan Gülten, Keskin’in yazdığı mektubu, 28 Eylül'’de PTT Kahramankazan Değerli Kağıtlar Depo Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen etkinlikte Bakan Uraloğlu’'na teslim etti.

Bakan Uraloğlu, bunun üzerine 29 Ekim 2002 tarihinde makamına mektup yazan PTT çalışanı Kemal Keskin'’i arayarak, görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.

Keskin'’e mektubunda yer verdiği ifadeleri hatırlatan Bakan Uraloğlu, "“21 yıl önce bugünü düşünerek bir mektup yazmışsın. Çok sağ ol, çok mutlu oldum. Bu mektubu okumak da bize nasip oldu”" dedi.
 
Bakan Uraloğlu'’nun kendisini aradığı için çok mutlu olduğunu belirten Keskin ise, "“Bu mektubu yazdığım tarihte Ardahan PTT Başmüdürlüğü’nde çalışıyordum. Aslında herkes eşine, dostuna yazar ancak ben işimi ve kurumumu çok sevdiğim için kendi Bakanıma yazmak istedim. Sayın Bakanımız beni aradığında çok heyecanlandım. Benim için unutulmaz bir anı oldu"” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: 21 yıllık mektuba görüntülü yanıt!

Bursa'da 'Resimlerden Resim Beğen'diler

Ümit Özdağ'ın iddianamesi tutukluluğunun 78. gününde hazırlandı

Darüşşafaka sınavı bu yıl 25 Mayıs'ta yapılacak

Türkiye-Almanya Kardeş Şehirler Zirvesi'ne Silivri'den mesaj

Ege Bölgesi yatırımcıların yeni gözdesi... Arsa fiyatları yükselişte

Müze ve ören yerlerinde 9 günde 1 milyonu aştık! Efes ve Göbeklitepe zirvede!

Sosyal Etki Zirvesi 2025'e geri sayım başladı

İklim Kanunu teklifine vekillerden eleştiri!

İstanbul Şişli’deki çift cinayette 'gereği yapıldı'! Şüpheliler yakalandı

İlk çeyrekte 45 milyon 'hava'dan seyahat etti!

Mudanya Belediye Başkanı'ndan Mahir Polat'a alkışlı destek

Başkan Ovalıoğlu kadın ve gençlik zirvesinde konuştu

İETT'den iki yeni garaj yatırımı

Mudanya'da gençlerden tutuklu öğrencilere 'balonlu' destek

Soğuk ve yağışlı hava hakim olacak