“2025 yılı Temsilci Genç” başvuruları başladı

“2025 yılı Temsilci Genç” başvuruları başladı

“2025 yılı Temsilci Genç” başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığının, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası'nda yer alacak gençleri belirleyeceği “2025 yılı Temsilci Genç” başvuruları başladı.

ANKARA (İGFA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı,19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerinde yer almak üzere yaşadığı şehri ve ülkesini temsil edecek gençleri belirliyor.

Her yıl olduğu gibi 2025’te de Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından seçilecek 182 genç programlarda yer alma şansına sahip olacak.  

Seçilen gençler, 12-22 Mayıs tarihleri arasındaki resmi törenlere katılarak Anıtkabir’deki özel programda yer alacak ve gençlik haftası etkinliklerinde aktif rol üstlenecek.

Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı ve Gençlik ve Spor Bakanı ile görüşmelerde bulunacak gençler, aynı zamanda İstanbul, Çanakkale, Bursa ve Ankara’ya düzenlenecek kültürel ve tarihi gezilere de katılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi internet sitesinden, Temsilci Genç olmak isteyenlerin, 15 Nisan'a kadar “https://genclikhizmetleri.gov.tr/” adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebileceği  açıklandı.

18-25 yaş arası ön lisans, lisans veya lisansüstü programlarında okuyan, gençlik çalışmalarına aktif katılım sağlayan, gönüllülük faaliyetlerinde bulunmuş, sosyal etkinliklerde aktif rol alabilecek, milli ve manevi değerlere saygılı gençler, Gençlik Haftası etkinliklerine temsilci genç olarak katılmaya hak kazanabilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Müsilaj büyük bulutlara dönüştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Becirovic'le görüştü

Sahurda 1 litre su ihmal edilmemeli!

İçişleri'nin 'Bir Kural 1 Ömür' eylem planına Petrol Ofisi'nden özel kampanya

Bursa'da Osmangazili muhtarlarla kentin geleceğini konuşuldu

Aşırı tuz tüketmenin vücuda zararları nelerdir?

İstanbul Beylikdüzü'nde ihtiyaç sahiplerine 5 bin koli destek

Bursa Nilüfer'de “Cumhuriyet tarihi” Yazıevi Buluşmaları’nda konuşuldu

Günlerce süren başvuru tarama süreci yarım saate indi

Ramazan ayında bilinçli tüketimle israfı azaltmak mümkün

“2025 yılı Temsilci Genç” başvuruları başladı

Celal Atik Spor Salonu’nda parke ısınıyor

Yerel basın dayanışma ve aile bağları ile güçlendi

İstanbul Bakırköy'de 25 yıllık hasret bir yılda bitti

İmamoğlu Bursa'dan seslendi: Herkes boyunun ölçüsünü alacak