TAKVİM GAZETESİ 23. YAŞINI KUTLADI

TAKVİM GAZETESİ 23. YAŞINI KUTLADI

Yayın hayatı boyunca her zaman halkın ve haklının yanında yer alan Takvim gazetesinin 23?üncü kuruluş yıldönümü kutlandı Turkuvaz Medya Grubu`nun önde...

Turkuvaz Medya Grubu`nun önde gelen markası , Balmumcu binasında 23`üncü yaşını kutladı. da kutlamaya katılarak Takvim yönetimini ve çalışanları tebrik etti. Takvim gazetesinin 23. yaş günü pastasını Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni , usta yazar ve Takvim ekibi birlikte kesti. Diler, "Dünyada yazılı basın geri gidiyor. Türkiye`de bu daha fazla hissettiriyor kendini. Arkadaşlarımla beraber özellikle Serhat Bey`in her şekilde, her durumda desteğiyle ayakta kalmaya çalışıyoruz. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Kutlamada konuşan yazar Hakkı Yalçın da "Bu benim burada 23`üncü yılım. 23 yıldır gerçekten çok mutluyum. Bir dileğim var benim. Ölene kadar yazacağım ve sanırım Takvim`de öleceğim" dedi.

SIRADIŞI, YENİLİKÇİ, CESUR
Kuruluş yıldönümü için kutlama mesajı yayımlayan Turkuvaz Medya Grubu Başkanvekili Serhat Albayrak da şunları kaydetti: "Türk medyasının en sıra dışı, yenilikçi ve cesur gazetesi; Grubumuzun başarılı markası Takvim bugün 23 yaşında. Her zaman halkın ve haklının gazetesi olarak tanınan Takvim, habercilik kalitesini sürekli geliştirip kendi alanında rakipsiz bir kimlik kazanarak, son yıllarda okur profilini de genişleterek ve çeşitlendirerek, iş dünyasında merakla izlenen ve reklam verenler arasında tercih edilen mecra konumuna ulaşarak gelecek için kendisinden beklentilerimizi yükseltmeye devam ediyor. Bizler için çok kıymetli olan ve yaptığı işlere gönülden inandığımız gazetemizin, kendi başarılarını ve hedeflerini her zaman daha ilerilere taşımak yönünde azmini ve kararlılığını görmek büyük övünç ve mutluluk kaynağı... Takvim`i bugünlere taşıyan herkese içtenlikle teşekkür ediyor, nice kuruluş yıldönümlerini yeni başarılarla hep birlikte kutlamayı diliyorum."

BELMEK “Yıl Sonu Karma Sergisi” Başkentlilerle buluştu

Hafta sonu nasıl bir hava olacak?

Çocukluklarında başladıkları hediyelik eşya işinin patronu oldular

PTT'den 'Tezhip' pulları tedavülde

Özel Güvenlik Günü ve Haftası’nda Anıtkabir'e ziyaret

Kadınların hassas dönemlerindeki tercihi çikolata değil, tavuklu pilav

Süper Loto’da 6 bilen talihli büyük ikramiyeyi kazandı

Beylikdüzü'nde ilaçlamalar sürüyor

Aşure bereketi bu yıl Temmuz'da

Kaya Sabancı'dan 'endişe' açıklaması

TÜMEVSİAD ekibi Ankara'ya çıkarma yaptı

Galataport İstanbul'da 'Rıhtımda Yoga' ile ikinci buluşma

Ankara Büyükşehir Belediyesinden bağımlılığa karşı panel

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı

Bu teknolojik ürünler tatil dinlemedi!