MAİCON`UN FRİKİK GOLÜ DIŞ BASINDA!

MAİCON`UN FRİKİK GOLÜ DIŞ BASINDA!

Fatih Terim yönetimindeki ilk maçında evinde Göztepe`yi 3-1 ile geçen Galatasaray`da en çok öne çıkan isimlerden biri Maicon oldu.

Brezilyalı stoper Maicon, takımının 3. Golünü frikikten atarken, büyük beğeni topladı. Sarı-kırmızılı takımda ilk kez frikikten ağları bulan tecrübeli yıldız, dış basınında da büyük yankı uyandırdı.

İlk olarak Maicon`a ülkesi Brezilya`da övgülerde bulunuldu. Globo Esporte sitesi manşetine taşıdığı habere, "Maicon, Galatasaray`ı harika frikiğiyle zafere taşıdı" başlığını attı. Detayda ise, "Eski Sao Paolo`lu yıldız, Beto`nun koruduğu kaleye frikikten golünü gönderdi" denildi.

O Diario sitesi de Maicon`un golünü özel olarak öne çıkarırken, "Eski Sao Paololu, frikikten attı ve Galatasaray`ı zafere taşıdı" yorumu yapıldı. 

Portekiz`in Mais Futebol sitesi de Maicon ile Beto arasındaki mücadeleye vurgu yapılarak, "Eski Porto`lu Maicon, Galatasaray`ı zafere taşıdı" denilirken, "Beto, Maicon`un bu harika golünden kaçamadı" yorumu eklendi.

Fransız L`Equipe gazetesi de gole özel yer ayırarak, "Maicon`un harika frikiği" başlığını kullandı. BeIN Sports France ise "Galatasaray`da Maicon muhteşem frikiği" başlığıyla özel yayın yapıldı.