BEŞİKTAŞ`TA VİDA KRİZİ! FİKRET ORMAN KÜPLERE BİNDİ

BEŞİKTAŞ`TA VİDA KRİZİ! FİKRET ORMAN KÜPLERE BİNDİ

Domagoj Vida`nın formalı fotoğrafının sosyal medyaya düşmesi, taraftarları sevindirirken, tanıtım için yoğun hazırlık yapan yönetimin tepkisini çekti.

Devre arası transfer dönemi için aylar öncesinden anlaştığı Domagoj Vida`yı önümüzdeki günlerde büyük ses getirecek bir kampanyayla resmen açıklamaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi, Hırvat stoperin siyah-beyaz formalı fotoğrafının ortaya çıkmasıyla adeta şoke oldu.

Önceki gece geç saatlerde sosyal medyada ortaya çıkan bu fotoğraf nedeniyle Beşiktaş taraftarı sevince boğulurken, aynı mutluluğu siyah-beyazlı yönetim yaşayamadı.

Bu duruma çok sinirlenen Başkan Fikret Orman`ın talimatıyla, fotoğrafın kim tarafından sızdırıldığı araştırılırken, Vida`nın da henüz resmi sözleşmeyi imzalamadığı öğrenildi.

Dinamo Kiev`le sözleşmesi 31 Aralık`ta bitecek olan Vida`ya ön protokol imzalatan Beşiktaş Yönetimi, 28 yaşındaki başarılı stoperle kısa süre içinde resmi mukavele yapacak. Pepe gibi bonservis bedeli bulunmayan Vida`nın, Beşiktaş`a 3,5 yıllık imza atması bekleniyor.